Pages

2014. október 10., péntek

Te jó ég!

Az Ikreknek lassan egy évtizede szokásukká vált, hogy így ősz derekán fogják magukat és öregszenek egyet. Eléggé felháborító már önmagában is a dolog, főleg utoljára született gyerekekként, de idén ezt még fokozzák is! Ugyanis arra készülnek, hogy immáron ők is kilépjenek az egy számjeggyel kifejezhető korúak köréből!

Ami "furcsa" még, hogy ők ezt minden alkalommal nagyon várják - most talán még jobban. Holmi buli megrendezésén törik a fejüket - amire még meghívókat is készítettek. Idén sem olyat, mint tavaly vagy tavaly előtt, és főleg nem "gyárit". Most éppen ilyet: lufiformájút, saját képpel és flitterekkel rajt. Cuki, mint mindig.

Na ja, de akkor is..... Mi lesz velem teljesen kicsi, "egyszámjegyű" korral büszkélkedő Apróság nélkül?! Vannak, mesélik mások, akik ezt már túlélték.... Hát, nem tudom....

8 megjegyzés:

Dominika írta...

Boldog születésnapot a lányoknak!!!

sedith írta...

Túl fogod élni, biztos vagyok benne... Bár nekem könnyű beszélni, mert még több, mint 3 évig leszek ebben a státuszban! :)

Isten éltesse a nagylányokat! És szüleiket is velük együtt! :)

Névtelen írta...

Hát, ... nem könnyű. Ötödik gyerek?:)

Névtelen írta...

Jaj, de jó Kláráról ez a piros cuccos kép! Nagyon aranyos, jól áll neki ez a szín, Imola meg nem csak 10, hanem gyönyörű!

Még 90 szülinapot nekik!

Normio

MJ írta...

Boldog szülinapot a hölgyeknek! :)

Szitya írta...

Köszönöm mindenkinek!
A héten fog bekövetkezni a dolog, amennyiben mégis "túlélem", majd elregélem.
Az ötödik gyerek? Jó volna... Kissé vissza kéne fiatalodni :)

Szitya írta...

Köszönöm mindenkinek!
A héten fog bekövetkezni a dolog, amennyiben mégis "túlélem", majd elregélem.
Az ötödik gyerek? Jó volna... Kissé vissza kéne fiatalodni :)

Beatrix Darnyi írta...

Nagyon régen nem olvastam már a blogodat, de valamelyik nap eszembe jutottak a lányok, hogy mennyit lovagoltattam őket, és hogy vajon mi lehet veletek. Gyönyörű mind a négy és hatalmasat nőttek. Sok puszi Bea :)