Pages

2014. szeptember 30., kedd

Vitalitás

Múlt hétvégén ünnepeltük Apu születésnapját. Meg, "ha már ott voltunk", a névnapját is egyébként, mivel jól összesűrítette a két ünnepét.
Apuval mindig "bajban" vagyok - nehéz valami jó kis ajándékot kitalálni neki. Van, amikor azonnal beugrik valami jópofaság, van, hogy hiába keringek az üzletekben meg a gondolataimban, nem jön az ihlet.
Ezúttal sem ment az ötletelés, Anyuhoz fordultam segítségért. Anyu rögtön tudott tippet adni:
"Hát, jól jönne neki egy tréning ruha, a FOCIHOZ, mert a mostanit már nagyon elnyűtte."

Így történt, hogy Apu 76. (igen! HETVENHATODIK!!!!!!!) születésnapjára egy tréningruhát adtunk neki (meg azért más, viccesebb dolgot is, de ez most lényegtelen), hogy ezentúl abba járhasson focizni!!!!! (A pontosítás végett: ő is részt vesz a játékban, nem csak szurkolni jár ki!!!!!) Hát nem zseniális?!
Megjegyzem, nagyon örült neki - és mivel még "háklis" is az ilyen fontos ruhadaraboknál, külön örült, hogy az ízlése szerint alul gumírozottat sikerült beszerezni neki!

Jaj, annyira remélem, hogy még sokáig örvendeztethetjük meg őt ilyen vagy bármilyen más ajándékkal - cserébe ő még sokáig örvendeztet meg minket ilyen fantasztikus vitalitással!!!!
A kép kb. két éve készült - Apu nem sokat változott....
Én viszont rengeteget fiatalodtam azóta... :)

Egy-két hozzászólásra reagálva - íme egy bizonyíték, hogy igen, Klára tiszta Apu. Ráadásul, ez a képen ugyan nem látszik, de ez elmondható a természetükről és iszonyatosan élesenvágó, nagy pörgésszámon forgó agyukról is! :)
(És ha már itt vagyunk: Imó tiszta Anyu!!!! :) )

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

De jó! Nagyon gratulálok apukádhoz, és - nak:-)
Ránéztem az arcára, és Klára arcát láttam. Aztán lehet, hogy csak én...

Normio

Adibaba írta...

:-))))) Nagyon nevetek, mert Normio szó szerint ugyanazt írta, amiért én idejöttem.
Szóval: sok boldogságot Neki, Nektek, és Klára egy az egyben az anyai nagypapája!

Szitya írta...

Kedves Normio és Adibaba!

Teljesen telitalálat!!!! Amikor az Ikrek megszülettek, és már babakocsi-képesek voltak; ha valaki megállított, mindig mondtam neki, hogy íme, megszültem a szüleimet: Klára tiszta Apu, Imola tiszta Anyu.... :)

No, mindjárt beteszek egy babakori képet Kláriról, csak, hogy megmutassam, hogy régen, kerekebb fejjel, még inkább a nagyapja képmása volt... :)

Adibaba írta...

Láttam a képet, like!
"Íme megszültem a szüleimet" - hahahaha :-)))))

Névtelen írta...

Jaj de jó ez a duma, tényleg:-)
Azért ez a nagyszülőknek sem lehet utolsó dolog, biztos dagad a keblük:-)

Minden jót e hétre is,
Normio