Pages

2009. augusztus 23., vasárnap

Mérlegelés

Visszatértünk balatonboglári paradicsomunkból. Hogy itthon is jól érezzük magunkat.

A nyaralás véget ért, a vakáció még nem teljesen. Zitára és Emmára vár még holnaptól Kati néni (zeneovis) Kokas-tábora, a Kicsikre még egy itthon-játszós hét, rám két életbevágóan fontos, iszonyúan nehéz döntés, és szeptember 1-től visszaszállunk a "mókus-kerékbe". Már töröm a fejem a logisztikai kihívásokon (pl.: mindenki eljusson a kiszemelt külön-foglalkozásokra).
De egyelőre néhány adat.

Balogh Zita Anna, legnagyobb kislányunk:
145 cm, 34,5 kg (a ló ennek kb. a tízszerese, de a szerelem nem ismer súlyhatárokat...), 35-36-os láb, a nyár folyamán kiesett 1db foga. Negyedik osztályba készül, meglepő módon még várja is az iskolát.

Balogh Emma Nóra
127 cm, 25 kg, 31-33-as láb (magas a rüsztje, ezért aztán a méret sokat változhat), nyári legfőbb tevékenysége: evés és a következő étkezés felől való érdeklődés (mindez 0 kg-os hízással...), továbbá biciklizés, lovaglás és vigyorgás. Másodikba megy, a sulit egyszer sem említette a nyár folyamán.

Balogh Klára Szilvia
109 cm, 17 kg (Zoli szerint biztos "csalt", megkapaszkodott a mérlegen, vagy valami, mert még ennyi sincs), 28-as láb. A olasz turné zákányos hangulatai után, a Balatonon angyalként viselkedett. Meg is jegyezte, hogy szívesen élne ott. Középsős lesz, állítása szerint szívesen megy oviba.

Balogh Imola Réka
112 cm, 20,7 kg (övé Közép-Európa legszebb pocakja!!!!), lába 28-as. A nyár folyamán tökélyre fejlesztette "lágy erőszakosságát", csendesen, de ellenállhatatlanul tud követelni bármit. Ő a fintorgós-nyafogós korszakában van: nem akar oviba menni, de itthon maradni sem. Talán csak a lovaglásért lelkesedik határtalanul.
Négy lány. Négy testvér. Négy egyéniség. Négy gyöngyszem. Négy kincs.

5 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Négy csoda :)

sedith írta...

Jaj, de drágák!:)
És az a pocak!:D Okleveletek is van róla? Mert ha nem, akkor nem ismerem el: Borókámé a kitüntetés!:P:P:D:D

Szitya írta...

Edith!

Velem lehet beszélni.... :-) Hirdessünk ki egy igazságos döntetlent!!!!
Puszi,

Szilvi

JuditAu írta...

Klára olyan ezen a napszemüveges képen, mint egy modell... :)
Szépek a csajok, büszkék lehettek rájuk! :)

Szitya írta...

Judit!

Zoli szerint, Klára ezen a képen olyan, mint Victoria Beckham: csontos, vékony, apró arc, irdatlan nagy napszemüveg...:-). Mondjuk az, hogy egy modellre hasonlít, egy bók, V.B.-re viszont... Hát, nem is tudom milyen apa ez a Zoli! :-)

Puszi,

Szilvi