Pages

2014. március 19., szerda

"Versenynaptár"

Sportos család vagyunk, fontos számunkra a sport, ez nem titok. Lássuk, mi vár ránk a következő hetekben! :)



Forrás
Március 21., most péntek: Klári a Tanoda csapatát erősíti a kerületi CSIVIT-versenyen - ő a legügyesebb kismaki kötélmászás témakörben
Március 23., most vasárnap: Zita Reménység körversenye lesz, Gödöllőn
Ugyanekkor: Emma ismét lóra ül, ez is fontos
Március 29. és 30.: Emmának két röplabda versenye is lesz (állítólag), de egy, szombaton, biztos, Budapesten
Április 4. vagy 11., most hirtelen nem tudom melyik péntek: Imola részt vesz a BVSC háziversenyén, a "Nyuszi-kupán", már alig várja
Április 13.: Emmának röplabda versenye lesz, Budapesten
Április 18-tól (?): Zitának Reménység edzőtábora lesz, valószínűleg Tatán, nem tudom, hogy hány napos, de biztos megy, mert a legutóbbi (a múlt hétvégén) nagyon tetszett neki
Április 19.: Klárának judo versenye lesz Miskolcon
Április 27.: Emmának röplabda versenye lesz Budapesten
Ugyanekkor: Zitának Reménység körversenye lesz Törökbálinton
(Folyt. köv., természetesen.)

HAJRÁ LÁNYOK!!!!!!

Nem, nem nyűg.
Igen, meg tudjuk majd oldani. NAGYON SZÍVESEN.
De, van időnk másra is. Az egyéb programjaink tervezetét most nem részletezem, pedig az is érdekes lehetne.
És igen, szeretnénk, hogy ők nyerjenek/kapjanak érmeket.
Nem, nem baj, ha nem nyernek/nem kapnak érmeket.
Igen, a lényeg az, hogy élvezzék.
Nem, ez nem kamu-duma.
(És a betörőknek is üzenem: nem feltétlenül veszünk részt mindannyian az összes rendezvényen, mindig van otthon valaki. :))

Hajrá az összes Baloghunknak!!!!

13 megjegyzés:

Meiszter Judit írta...

Hajrá Lányok!

A bejegyzésed második feléből arra következtetek, hogy kaptatok már megjegyzéseket...
Nálunk is járnak a csajok úszni, lovagolni, korizni és sokan nem értik, de amíg szívesen csinálják, addig miért ne?

MJ írta...

Hajrá! :)

Szitya írta...

Szia Judit!

Igen, a leggyakrabban az "én ezt nem bírnám" típusú megjegyzéssel szembesülök. Amivel egyébként nehéz bármit is kezdeni. Mondjuk ezt már arra is meg szoktam kapni, hogy négy gyerekem van... :)
És igen, ahogy a FB-on kialakult beszélgetésben is írtam, sokan úgy gondolják, hogy nem oszthatja be az összes hétvégémet a gyerek programja. Szerintem meg de, nyugodtan.
Örülök, hogy szeretnek mozogni, sportolni, hogy szeretnének nyerni, és ezért szorgalmasan, néha "szenvedve" edzenek. A sport annyi mindent ad!
Természetesen örülök annak is, hogy emellett még zenélnek is (kisebb-nagyobb odaadással), no meg, ahogy pont az előző bejegyzésben írtam, olvasnak és játszanak.
Nem győzöm hangoztatni, hogy "vendégek ők a háznál", és amíg itt vannak (röpke két évtized), addig szeretném őket "jól tartani". Hogy mindig visszatérjenek.... Meg mert szeretem őket.
És amíg Zita azt kéri, hogy álljak a pást mellé, ahol vív, addig én odaállok. És amíg Emma, Klára és Imola is ugyanezt kéri (jó, nyilván nem mindenki pástra áll!!!! :)), addig én odaállok.
Még akkor is, ha "rámegy" a hétvégém, és éjjel takarítok/mosok/főzök/pakolok.

Szitya írta...

Köszönöm MJ!!!!

F Rita írta...

Nem vág teljesen a témába, de a megjegyzésekhez igen. Ma valakinek mondtam, hogy öt gyerekem van, elborzadva nézett, és megkérdezte: És jó az? Mintha gyomorszájon vágott volna. Kinyögtem szerencsére, hogy nagyon jó, még mosolyogtam is. Néha nem értem az embereket...

Lányoknak sok sikert, én csak ámulok, hogy mennyi következetesség, rugalmasság, kitartás (szülői részről is)kell ehhez a nagyon sportos élethez. Ehhez is gratulálok!

Dominika írta...

Sok sikert a lányoknak mindenhova! Nekem csak három van, abból csak kettő iskolás, de néha így is nehezen tartom fejben a dolgokat, és komoly logisztikai problémák is szoktak felmerülni... :-D

Nils Holgersonné írta...

Hajrá lányok!
Nagyon szuperek vagytok! Icipicit mindig irigykedem, meg olyan jó olvasni a posztjaidat, hogy ilyen aktivak vagytok. Mi más vérmérséklet vagyunk, ahogy elnézem, a lányom sem lesz egy izgága típus, de ez így van jól, ilyenek is kellenek :))), ugye? ;)

Már rég akartam írni, nem ismerem Zita lelkivilágát, szoval nézzétek meg előtte nélküle, de nagyon ajnálom neki A békés harcos útja c. filmet, Dan Milmann amerikai olimpikon története (legalábbis egy részlete). Fent van youtube-on. Remélem, tetszeni fog, és segít neki az abban megfogalmazott hozzáállás, filozófia. Vagy ha úgy döntötök, hogy nem most, akkor pár év múlva. Azt hiszem, könyvet is írt, vagyis biztos vagyok benne, csak nem tudom, megjelent-e magyarul.

Hajrá minden Baloghnak, sose szabadkozz, remekül csinaljátok!

Nils Holgersonné írta...

Még azt akartam írni, hogy remélem, még mi is többen leszünk, és ha később, a suliban kiderül, hogy mégis egy energiabombát melengettem a keblemen, akkor ti lesztek az abszolút követendő példa előttem. :)

(És csak remélni tudom, hogy a pást mellett is lehet horgolni - :D. Vicc volt!)

Szitya írta...

F. Rita!
Gratulálok az öt gyermekhez!!! A vívókörökben van egy család, ahol hat gyerek van. A három legnagyobb már vív, a két legkisebb úgy töltötte kisbaba-hónapjait, hogy a versenyekre is elvitték őket, és békésen szunyókáltak az apjukra kötözve vagy a babakocsiban. Boldog, vidám család, csak úgy ragyognak!

Szitya írta...

Dominika!

Logisztikai gubancok azért vannak bőven nálunk is. Alig győzzük kibogozni! :)

Szitya írta...

Nils Holgersonné!

Igen, a gyerekek energiája magával ragad téged is!

És nem, egy pást mellett nem lehet horgolni.... Anyira izgalmas és feszült az egész, hogy csak összevissza szurkálnád magadat. (Viszont egy-egy összecsapás között néha idegesítően hosszú idő telik el, na, azalatt elkészülhet egy kisebb terítő! :) )

khase írta...

Szilvi, hajrá a lányoknak :))) Hogyan szerepeltek a hétvégi versenyeken? Szupppper, hogy megadjátok nekik a lehetöséget, hogy megszervezitek, megvalósítjátok, hogy ennyi féle sportot ki tudjanak próbálni és persze szuper, amilyen eredményeket elérnek!!! Hajrá és így tovább :)))))) Szép hetet Nektek!!!

Szitya írta...

Köszi Orsi!
Az első hétvége eredményei:
Kláriék csapat bronzérmes lett,
Emma újra szerelmes a lovakba/lovaglásba, Zita pedig egy szépséges ezüstérmet vívott ki magának!
Soha rosszabb hétvégét! :)