Pages

2011. március 12., szombat

Tündéri, kreatív és zenebolond, ki az?

Lötyög a két első-felső foga, nő a haja bele a szemébe (fufrutlanítunk!!!) és imádja a barbapapás hálóingjét, ki az?
Csupa bűbáj, bár a farsangon tündérnek öltözött, Zita szerint nem lett volna szüksége jelmezre, ki az?
A legcsendesebb, és a maga csendességében a legkreatívabb, ki az? Ő az, aki, ha kifogy a zsebkendős papírdoboz, ollót, ragasztót és papírt kér, tervez, rajzol, vág és ragaszt, és máris kész egy kis "doboz-manó".... Ha a (százas) zsebkendős-zacskóból is kifogy a zsepi, akkor abból báb, kézre húzható, kedves kis báb készül. És csak sorolhatnám, hogy milyen ruhákat tervez és készít a papír-öltöztető babákra, stb. Na, ki az?
Ha elkeseredik, akkor akkora könnyekkel, elkeseredettséggel és őszinteséggel teszi, hogy MINDEN szívet meglágyít, beleértve a testvérekét is, ki az?
Amikor hazaér, sokszor magához veszi a kék "magnót", bevonul egy gyerekszobába, felsorakoztatja a barbie-kat, vagy plüssöket, vagy "icike-picikéket", és a kedvenc zenéit hallgatva (High School Musical, Janicsák Veca, Lady Gaga, Miley Cyrus....), órákat elvan, ki az?
A kedvenc filmjei a hercegnősek, a barbiesok és az Oroszlánkirály, és... "Anya, én ezeket SOHA nem fogom megunni!", ki az?
Ha a nutellás zsömléjét eszi reggelire, akkor a szempillájától a lába ujjáig képes összenutellázódni, ki az?
Ha eszik, elmerül az étkezés örömében, nem zavarja semmi, kizárja a külvilágot és szemmel láthatóan élvez minden falatot, ki az?
Iskolába készül szeptemberben, "A"-s akar lenni, mint a két Nagy, ki az?
Hát természetesen IMOLA!!!!!!!

1 megjegyzés:

Timi írta...

Imádni való,de nem csak Ő hanem mind a négyen ,tündérek,bűbájok,imádni való édes,bújós igazi kis csajok!Volt kitől eltanulni a nőiesség minden apró fortéját,és nem mellékesen a genetika is nagyon jól passzol!!
További szép és élményekben gazdag hosszú hétvégét kívánok!!!Pusza