Pages

2011. május 29., vasárnap

Hajrá!

Emma elfáradt... Nincs már kedve tanulni. Nincs már kedve olvasni. Mikor lesz már szünidő? Mikor írjuk fel a felkiáltójelet? Még két felmérő? Akkor még kedden kell nagyon megpróbálni tanulni, aztán nem? Biztos, hogy szerdán lesz az utolsó?
Igen, drágám, nyugi, menni fog! Csak még most egy kicsit, egy icipicit! Naaaa, légyszi!!!

Zita ötösöket gyűjt. Hogy mire, majd elárulom, ha meglesz. Mármint mind a 100. Annyit tűzött ki maga elé. Már csak négy kell. A matek ötös duplán számít. Szerinted meglesz évvége előtt? Igen, szerintem meg! Gyere, kikérdezem a szavakat! Az irodalom nagy-felmérő biztos ötöst hoz. Olyan ügyes vagy mindig!

Klára és Imola fogadkoznak: nekik majd nem kell könyörögni, hogy írják már (meg) a leckéjüket... Szerintem, kizárt dolog, hogy május végén ők még lendületbe legyenek. Fárasztó az iskolás lét, bárki bármit mond is.

Mivel Emmáék három darab felkiáltójelet terveznek a VAKÁCIÓ végére, így ők már szerdán kezdik a tábla-pingálást... Várom már én is, nagyon....

10 megjegyzés:

Vera írta...

Elhiszem, hogy elfáradtak!

Jövőre nekem is lesz már egy kis iskolásom, akit ilyentájt már noszogatni kell... Majd én is megtudom. :-) De saját emlékeim is vannak az évvégi fáradtságról.

Szóval, hajrá Nektek!! :)

JuditAu írta...

Nem csodalom, hogy varjatok a nyarat! Ratok fer egy igazan pihenteto szunido...

kikocs írta...

Hajrá lányok! Drukkolok én is mindanyiatoknak!!!

MJ írta...

Száz ötös? Eeeez igen! Csak gratulálni tudok, meg álmélkodni.
Ez velem nem fordulhatott volna elő. :)))

Catty írta...

Szia Szilvi,
Nagyon együtt tudok Veled, Veletek érezni. Nálunk a héten 5 db (angol, matek, föci, töri, irodalom, nyelvtan) nagy doga és hol van még a jövő hét... Már nekem sincs hozzá sem kedvem, sem erőm, hogy noszogassam, pedig muszáj. És ez csak egy általános iskola, és csak egy ötödik osztály. Mi lesz később? Nálunk is voltak régen nagydolgozatok, témazárók, de egy hét alatt ennyire nem emlékszem, nem hiszem, hogy lett volna... Ezt még év elején is soknak gondolnám, hát még így év végén. De tartsunk ki, már csak ez a teljes hét, egy csonka hét jövő héten és utána is csak két nap :)))
puszi
Márti

khase írta...

Kitartas es nagy nagy drukk a lanyoknak!!!! Huuu 100 db ötös, nem semmi, azert kivancsi vagyok, mire "gyüjti" Zita :))
Aztan milyen joooo lesz a hosszu nyari szünet :)))

Lepkevár írta...

Jó ez a kép! Felhőtlen és nyárias. :)

online-lehetőségek írta...

Szia én most tévedtem először a blogodra, de meg kell hagyni aranyos blog:))
Szép napot :)

Szitya írta...

Köszönjük a drukkokat és az együttérzést azoktól, akik pont hasonlót élnek meg. Zita ötös-gyűjtési akciójának tárgya nem annyira nyűgöz le, de a tény, hogy tudja magát motiválni viszont igen! És üdvözlöm legújabb olvasómat, Anikót, aki remélem ezentúl gyakran téved majd ide!

Dius írta...

Szerintem is meglesz a száz ötös. :) Kíváncsian várom mire gyűjtötte. :)

A pihenés pedig nagyon rájuk fér, nálunk is mindenki alig várja, hogy vége legyen végre a tanévnek.. ez a leghúzósabb, az év végi hajrá.