Pages

2011. október 18., kedd

"Minőségellenőrzés"

Ma este, egy igazán jól sikerült pizzavacsora után, jöttem-mentem, Emmának könyörögtem, hogy gyakoroljon még egy kicsit (zongorán), és csak azt észleltem először, hogy Zoli és Imó valamin nagyon "dolgoznak" az asztalnál. Egy idő után kíváncsi lettem...  És kiderült.

Mivel most volt az Ikrek születésnapja, ők kapták a napokban a legtöbb levelet, üdvözlőlapot. Többek között, személyre szóló üdvözletet kaptak egy osztrák szállodából, ahol már többször is jártunk. Ezért kaphatta pont Imola az alábbi levelet:

"Tisztelt Ügyfelünk!

Az Ön részére folyó hó 17-én, elsőbbségi küldeménye érkezett, melyet a postai kézbesítő levélszekrény útján kézbesített.
A küldemény feladója: Brennseehof, Austria

Kérem, hogy a csatolt válaszboríték felhasználásával szíveskedjék tájékoztatni, hogy a küldeményt megkapta-e.

Egyben kérem, szíveskedjék arra is kitérni, hogy elégedett-e a postai szolgáltatások színvonalával, a küldemények kézbesítésével, a kézbesítő munkájával.

Felvetéseit munkánk javítása érdekében szeretnénk felhasználni.

Fáradozását előre is köszönjük.
Budapest, 2011. Okt. 17 nap"

És ha már levelet kapott, amiben arra kérik, hogy válaszoljon is rá, a mi szorgalmas és lelkiismeretes Imónk válaszolt is - apja komoly segédletével.
A következőt körmölte le a kis Drága, igazi ákombákom betűkkel:
KEDVES MAGYAR POSTA!
A KÜLDEMÉNYT MEGKAPTAM.
BÁR ÉN MÉG CSAK 7 ÉVES VAGYOK, DE MÉG
ILYEN MEGBÍZHATÓ POSTÁSSAL
NEM TALÁLKOZTAM.
IMOLA

Amikor ezt elolvastam, annyira elkezdtem nevetni, hogy összefutott a ház népe. Kérdezték, hogy mi ütött belém. De felolvasni sem bírtam, mert a kacagástól a könnyem is kicsordult....

Hát, ha marketing szempontból nem is biztos, hogy hasznos hozzájárulás lesz Imóé, de szerintem szerez majd pár vidám percet a kutatást feldolgozóknak.

7 megjegyzés:

Dius írta...

De jópofa. Biztos vidám perceket fog szerezni annak, aki olvassa majd. :)
Engem is megmosolyogtatott.
Köszi. :)

Tipitá írta...

:)))))))

Lepkevár írta...

Óóó, én pedig lemaradtam a köszöntésről (a hosszú posztok olvasását estére szoktam tartogatni, hogy ne csapjam össze), így most kissé megkésve kívánok nagyon-nagyon boldogot a két csajszinak! :)

Szerintem a postásoknak is szép napjuk lesz. :)

kikocs írta...

Hát, nekem meg a meghatottságtól lábadt könnybe a szemem. :) Bartos Erika rajzolta volna nekem a meghatott szemöldököt :D

Szitya írta...

Lepkevár!
Teljesen benne vagy a nyolc napban! :-)Köszi a köszöntést!
kikocs!
Mi valószínűleg azért -is- értjük meg egymást ilyen jól, blogokon keresztül, mert mindketten olyan "meghatódósak" bírunk lenni! :-)

Judit írta...

:-)))de jó fej az Imola, itt nevetünk a férjemmel, üdv, Judit

Cilee írta...

:-) Tündéri! :-)
Isten éltesse mindkettőt!