Pages

2013. április 7., vasárnap

Klári érvel

"Nekem mindegy, Anya... Ha pazarolni akarod a pénzt, akkor persze nyugodtan fizessél be ebédre. De hogy én egy falatot sem eszem majd belőle, az tuti. Mert undorító. Ez kábé olyan, mintha lenne ezer dollárod (????.....!!!!), és azt mind odaadnád egy gusztustalan hotdogért. Amit aztán kidobnál. Se pénz, se kaja."

Nna. Kedden ebédbefizetés van a suliban... :-)

9 megjegyzés:

egy anya írta...

Milyen ismerős szituáció...a többezer dollárt mi is másra költjük. :)

Szitya írta...

Komolyan, Virág, annyira megmosolyogtatott - miért pont a dollár jutott az eszébe?! :-)

MJ írta...

Azért, az érv eléggé komoly. :))

kikocs írta...

:) Jó a duma :D

(Pont a minap beszélgettünk egy anyukával, sokallta az iskolai ebéd árát összehasonlítva másik iskolákéval. És Klárához nagyon hasonló érvem volt, hogy lehet, hogy máshol olcsóbb, de ezt legalább megeszik a gyerekek, egyébként kidobott pénz lenne. még ha nem is többezerdolláros hotdog :)
Ja, és volt egy olyan is itt DUnakeszin tavaly, hogy a szülők összefogtak, és összehoztak egy brigádot, és végigjárték az iskolákat, óvodákat, mindenhol ebédeltek, felmérték, hogy milyen a kaja, a pedagógusok hogy buzdítják a gyerekeket, stb, és adtak be javaslatokat. Lett eredménye! :) )

khase írta...

Szilvi, de ismerős a helyzet!!! mi is fizetünk egy valag (bocsánat, kalap) pénzt Marcel ovijára + külön a kajára és szinte soha nem eszik SEMMIT!!! És még csak azt sem mondhatom, hogy nem jó a kaja, van egy tündéri konyhásnéni, naponta jár bevásárolni és minden nap friss alapanyagokból főz, a kiírás szerint nem ehetetlen kajákat, de Marcel tetszését nem nyerte el... Szóval be van ugyan fizetve, de minden nap kell főznőm, ha akarom, h valami normális kaját egyen a gyerek...
De azért Klára érvelése nem semmi :))))))És mi van a többiekkel? Ők legalább eszik a menza-kaját? :)

Szitya írta...

Orsi!
Zita, amióta gimis, boldog nem-menzás (kerek-perec jelezték a suliban, hogy akik tudnak, meneküljenek a menzától...). Emma is kunyerál, hogy ne kelljen bent ennie. Imó meg egyetért, hogy vacak a kaja, de azért azt nem mondja, hogy ne fizessek be.

Szitya írta...

Kikocs!

Nálunk is felmértek, de úgy tűnik, eredmény nélkül...:-(

Dóri írta...

Mi derült ki végül a vizsgálatok során? Gluténérzékeny Klári?

Vivien írta...

Ez igen!!! :) Kíváncsian várom, hogy befizetésre kerül e a még meg nem evett ebéd... :)