Pages

2009. január 24., szombat

A gyerekeim végre megismerték

.... A TELET!!!!!!

Elutaztunk hát és szerencsésen haza is értünk! Bár síelési szempontból nem volt optimális időjárásunk, mi ezt egy cseppet sem bántuk. A ködtől ugyan eltekintettünk volna, de az ottlétünk alatt hullott egyméteres hó élményétől semmiképpen sem!


1700 méter magasan laktunk, gyakorlatilag a sípályákon. És leánykáim végre megtudhatták, hogy milyen az, amikor hatalmas pelyhekben hull a hó, szakadatlan, órákon át, milyen hógolyózni, de úgy igazán, hatalmas és kicsi hóembert építeni, hóangyalt csinálni a hatalmas, friss és szűz hóban, lehempergőzni a mély, puha hópaplanban. Mmmmmm! Klassz volt. Most még csak néhány kép a gerlitzeni télről. A beszámolót meg majd részletekkel is folytatom (pl. az Ikrek síiskolai teljesítményéről).

3 megjegyzés:

Vera írta...

nagyon szuper, hogy ilyen jól sikerült minden, én is imádom az ilyen telet! Ekkora hó még errefelé sem volt, de ha lett volna, akkor is az alpesi tél az igazi! Jó volt most kicsit odaképzelni magam, főleg, hogy hetek óta bezárva vagyok itthon, annyira macera most nekünk bárhová is elmenni. Várom a részleteket! :)

Puszi,
Vera

sedith írta...

Isten hozott itthon! Várjuk ám a további fotókat, beszámolóókat!:) Örülök, hyog jól éreztétek magatokat!:)
Edith

Bogár és Gerti írta...

Szóval gyakorlatilag is sikerült ;)
A képek alapján csodálatos lehetett. Annyira hiányolom a havat az idei télből :( Nem kell méteres, csak szánkózni lehetne... de már keresztet vethetünk rá sztem... :(
Puszi