Pages

2011. március 29., kedd

Oscar-díj átadó a Mátrafüred utcában

Már pár hete figyelem, hogy na, mindjárt eljön a 400. bejegyzés és elérem a 90 000 látogatót (akiket bő egy éve "számlálok"), és arról majd meg kell emlékeznem. Erre tegnap, az x-edik lukas gatya felfedezése után leírtam azt a kis szösszenetet és nem figyeltem oda... A számláló is túlugrotta a bűvös számot, de most már mindegy...

Gondoltam, azért mégis....
Szóval, elővettem, és leporoltam a legszebb ruhámat, az egyetlen "gála-holmimat" és felvettem. Egyébként ez volt a menyecskeruhám, ami több, mint tizenkét év és pont négy gyerek után még rámjön.... 

Hozzá szép cipő is dukált (ez nem olyan régi, a 2009-es Jézuskával érkezett). 

Smink, frizura, naná! Kellett valami a kezembe is, amit "átvehettem" és szorongathattam. Klára és Imola egyik legutóbbi gyönyörűséges alkotására esett a választásom, mert bevallottan elfogult véleményem szerint, ezek kész remekművek.
És akkor jöjjön a beszéd:
"Thank you, thank you and thank you! (Ekkor átváltottam magyarra). Köszönöm családomnak, aki egyszerre a témája a blognak és persze maga az élet... Köszönöm szüleimnek, akik ugyan nem olvassák, de azért felneveltek engem... Köszönöm férjemnek, aki tűri ezt a hóbortomat, noha olvasni ő is csak néha olvas. Köszönöm annak a 136 beregisztrált olvasónak, aki szívesen vállalja, hogy rendszeresen benéz hozzám. Köszönöm annak a jó sok be nem regisztrált olvasónak is, akik csak úgy "titokban" lesnek bele mindennapjainkba! Ők együtt naponta félezren vannak, ami számomra megható, hízelgő, megható és néha kissé rémisztő is. Köszönöm hát! Mert, nélkületek, kedves olvasók, valószínűleg nem lennék ilyen kitartó, nem írnék ennyit és ennyire rendszeresen! Kérlek titeket, maradjatok még sokáig, ha jól esik, mondjátok el a véleményeteket, ha szeretnétek. De ha sikerül csak pár perc kikapcsolódást vinnem a napotokba, nekem már azért is megérte! (És itt visszaváltottam angolra). So once again: Thank you!"
Majd botladozva lementem a színpadról, ledobtam a ruhát, a cipőt a sminket és a frizurát és betettem egy mosást.

Egyébként tényleg nagyon köszönöm!
Íme még egy dal ajándékul. Aki nem tud franciául, az csak élvezze a srác meleg hangocskáját, aki meg igen, az észre fogja venni, hogy teljesen témába vágó dalt sikerült lelnem!

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha-ha-ha-ha-ha! Hát te nagyon vicces vagy, Szilvi!
(Természetesen pozitív értelemben)
:-)
Zugolvasó 465

Eperke írta...

Szia.

Nagyon rendes vagy...:)

Unknown írta...

És hol van az a kép, amin ezt a ruhát viseled a beszéd közben? :)

Dius írta...

:)
Gratulálok. :)

És nagyon tetszett a közvetítés.. :)

Cilee írta...

Gratulálok :-)
Imádom a stílusodat :-)
Csak így tovább, és kíváncsi leszek, újabb 400 bejegyzés után is beleférsz-e a ruhába :-D
Pussz!
Ildikó

kikocs írta...

Gratulálok az Oscarhoz!!! :D (azt hittem, majd valamelyik lányodnak osztod ki :D )

Azt hiszem, ez most ideális alkalom egy jó szóhoz :)
Szeretném megköszönni neked, hogy írsz, és egy lehetek a 136 állandó olvasódból. SZeretem nagyon a blogod, mert gyakran megmozdít bennem érzelmeket, gondolatokat, és ez nekem jó. Még akkor is, ha nem írok mindig.
Ez egy jó szó akart lenni. A játékról itt olvashatsz bővebben:
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Névtelen írta...

Kedves Szitya !
Eddig én is csak "titokban lestem be Hozzád".Nagyon várom minden nap az új bejegyzéseidet.Köszönöm, hogy megosztod velünk az életedet, a gondolataidat. A tüneményes családodhoz gratulálok.Neked külön meghajlásom amiért négy gyerek mellett így megtudtad őrizni az alakodat, a fittségedet. Egyszer erről is írhatnál.Szerintem nem én vagyok az egyedüli akire a menyecskeruhája csak éjszakai álmában megy rá.További sok sikert és olvasnivalót kívánok ! Szeretettel : Kedveslány

Agnes. írta...

Igaz nem reg kapcsolodtunk, kapcsolodtam, de annal melegebb szivvel gratulalok, es orulok, hogy olvashatlak:)
Nagyon szeretem, aki kepes megorizni x a kobon gyerekszam utan is a jo humorat, jatekossagat, vidamsagat:))

Szivbol gratulalok a dijhoz, ami valoban csodas, de nekem a ruha is nagyon tetszik, a ciporol nem is beszelve:D

Tündérlátta írta...

Nagyon jót mulattam! Boldog fordulót! (És irigykedek a menyecske szoknyáért!)

Szitya írta...

Jaj, hölgyeim, köszönöm! örülök, hogy tetszett! És hát Hella... Annyira szűkkörű volt az átadó, hogy a fotósokat kizárták... (értsd: egyedül marhultam itthon...)
kikocs! Köszönöm a jó szót, és máris utánanézek a játék lényegének.
Puszi mindenkinek,
Szilvi
u.i.: Zugolvasó 465 és Kedveslány... külön öröm, amikor a bujkálók megjelennek egy röpke pillanatra...

Juli írta...

Nem is tudom, mi az amit érzek, mikor olvasom a soraidat.... Próbálom vissza olvasni, mert teljesen véletlenül leltem rá a "Négy a lány"-ra. Valahogy mindig melegszik a szívem tőle, és van apró irigység is bennem, hogy van akiknek ennyire jó. A gyerekeitek, az életetek, Zolival a szerelmetek. A múltad, a családod (pl. apukád története), és úgy minden, ami benne van, és a mi a sorok között melegen szuszogva bujkál....
Ezután is olvasni foglak :)
(A párom nem érti miért olvasom mások blogját, de mikor látja, hogy a "zöld blogot" olvasom, egy árva szót sem szól hozzám... azt mondta, kikapcsolok és nincs értelme hozzám szólnia...)
Sok sikert, és még több olvasni való eseményt kívánok, és hogy minden maradjon ennyire harmonikus nálatok!!!
Sok puszi,
Juli

Szitya írta...

Juli, most nagyon meghatódtam! Köszönöm, hogy ezt leírtad! És ezentúl, tudom, már úgy gondolok a sajátomra, mint a "zöld blog"... (Ami külön öröm, mert a szívem kissé "zöld", annyira szeretnék természetbarátabb módon élni...)
Szilvi

Vikusz írta...

Én is nagyon vártam a bejegyzés végi, vörös szőnyeges, kiöltözős fotót! A következő díjátadóra mindenképpen hívj meg legalább egy fotóst :)
Egy szintén zugolvasó...

Unknown írta...

Egy blogger új játékot indított útjára. Úgy gondolom, hogy a kedves szó mindig jól jön, hát én is csatlakozok. :)

Szeretem olvasni a blogodat és ezért egy pontot ajándékozok Neked az egy jó szó játék keretében. A játékról ezen az oldalon olvashatsz: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html (nem virnya, ne hoax :))

Barifelhő írta...

Kedves Szilvi!

Blogbarátainktól találtam Rátok és én is többször itt ragadtam már Nálad. Nagyon szeretem a stílusod. Le a kalappal előtted, ahogy a négy lánykádat nevelgeted. Sokunk számára vagy szerintem jó példa, ahogy négy gyerek mellett is dolgozgatsz, fitt vagy és önmagad tudsz maradni. Eddig csak be-benéztem, de most 138-ként beálltam a követők sorába.
Szeretettel üdvözöllek:
Ancsa

Szitya írta...

Hella! Köszönöm a jó szót!!!!
Barifelhő! Nagyon örülök, hogy csatlakoztál, és köszönöm kedves szavaidat!
Vikusz, hátha te is kedvet kapsz... :-)
Üdv, Szilvi