Pages

2011. június 7., kedd

Ajándék Dorcának

Dorca Klára és Imola országos barátnője. Akitől, sajnos, búcsúzniuk kell, mert Dorca más iskolába megy, mint ők.
Vasárnap volt Dorca születésnapi zsúrja, amiről már említést tettem az előző bejegyzésben. Klára és Imola egy fantasztikus ajándékot készítettek neki: egy személyre szabott memory-t!

Kinyomtattam a kedvenc csoporttársak és hármójuk, illetve az óvónénik fényképeit (még szerencse, hogy én vállaltam a csoport fényképezését az évkönyvhöz), no meg egyet még az oviról és a "jelvényéről" is. Egy nagy kartonlapot felvágtam apró téglalapokra. Addig ők kivágták a kinyomtatott fotókat, majd felragasztgatták a kartonpapír-darabok nem színes felére. Természetesen mindegyikből kettőt. Utána, a többi kartonlapocskára rajzokat készítettek. A pár egyik felét Imola, másikat Klára. Lett kislány, szívecske (Klára jele), házikó (Imola jele), pöttyös bögre (Dorca jele), cica (Dorca nagy kedvence), kislány, virág, stb.. Vettem egy kis kartondobozt. Kinyomtattam Kláráról, Imóról és Dorcáról egy közös, nagyobb formátumú képet, ezt ragasztották rá. Köré pedig felírták, hogy "Memory Dorcának Klárától, Imolától". A doboz szélét is ki akarták díszíteni. Azt találták ki, hogy fűznek apró gyöngyökből egy girland-szerűséget. 
Csodás lett!
Volt is nagy öröm, meg hű meg há, amikor Dorca kibontotta a csomagolást!
Örülök, hogy van a lányaimnak kedvük saját készítésű ajándékokat adni, és örülök, hogy olyannak adhatják, aki örül neki!




6 megjegyzés:

khase írta...

Szilvi, ez mar megint egy csodas ajandek, annyira kreativ es ötletes dolgokat keszitetek, igazan szemelyre szolo, egyedi, maradando es tenyleg az ilyen ajandekokkal lehet a legnagyobb örömet szerezni!!! Annyira jo, hogy a lanyok ebbe nönek bele, ezt latjak, ezt (is) viszik magukkal abban a bizonyos böröndjükben :))

Nekünk meg annyi ötletet adtok, mar elöre örülök, ha van valamilyen szülinap vagy alkalom, mert biztos elörukkoltok megint valami sk. csodaval :))))))

Szep napot Nektek!! Puszi Orsi

MJ írta...

Kedves kis ajándék. Remélem a barátság is megmarad. :)

ilgya írta...

Hogy ez mekkora!!! Szilvi,tudtam,hogy csúcs vagy!NA persze a lányokkal együtt!!!
Biglájk!!!!

Szitya írta...

Köszönöm!!!

iméon írta...

Ez óriási ötlet. Ha lenne elegendő fotónk a most ballagó gyerekekről, el is készítenénk az óvónéniknek búcsúajándékként. De elraktározom az ötletet az alsós tanítónénik búcsúztatására. :)

Mi most könyvjelzőt készítünk az óvónéniknek. Eszterről lesz egy fotó a bal sarkában, mellé írtuk Eszter teljes nevét, csoportját, ovis éveit évszámmal. Aztán Eszter telerajzolta a papírkát, és én lamináltam neki. Remélem örülni fognak. Kis emlék a gyerekről. Persze kapnak csokit és virágot is, bőven megérdemlik az elmúlt 3 évért.

Timi írta...

Kreatív ötletből nincs hiány,már megint csodálatos és ez az ajándék örök darab marad Dorcinál,bármerre is sodorja az élet.Nagyon szép és a lányok között lévő kapocsról mindent elmond.Ebből is látszik nem tudják egymást elengedni,akkor sem ha máshova sodorja őket az élet.:-)))