Pages

2012. március 19., hétfő

G(k)éptelenség

Kellemes hosszú hétvégénk volt. Balatonfüredre kirándultunk két napra, Vera barátnőmékhez, velük belekukkantottunk a helyi ünnepségbe, teáztunk az ország egyik legbűbájosabb helyén, fogtuk a pecabotot Balatonudvari szépülő strandján (halat, azt nem....), elmentünk egy kellemes lovas helyre, "bajor hetezni", és persze, nem bírtuk kihagyni a "jó öreg" Bergmann-cukrászdát sem. Aztán, itthon is eltöltöttünk még két jó kis napot: sokat mozogtunk, egy remek délutánt és estét töltöttünk barátainknál, beszélgetve, eszegetve, a gyerekek játszva. Vasárnap még egy kis színház is programra került, Zitával és Emmával megnéztük az Emil és a detektívek című darabot a Kolibri színházban - és jót szórakoztunk.

Talán ebből a rövid beszámolóból is kiderült, hogy a hétvége tetemes részét az evés tette ki - egészen elnehezültem, dehát semmit sem akartam kihagyni... Ami még "különleges" volt a mostani szokásaim tekintetében, az, hogy szerda délelőtt kapcsoltam be utoljára a számítógépet, aztán ma délelőtt legközelebb. (A telefont is elhanyagoltam, a tévére pedig most sem kaptam rá.) Mit mondjak: nagyon jól esett. Nem áll szándékomban elhanyagolni a blogot, mert mondani- (és írni-)valóm, az akad továbbra is, de most még kihasználom ezt a lendületet és folytatom a tavaszi rendrakást és a húsvéti készülődést! De azért jövök még majd, de lehet, hogy kicsit ritkábban és rövidebben.... Vagy ugyanolyan hosszan :-).


Ja, pár képet is feltöltök majd ide, ha megkaparintom a Nagylány gépét...

3 megjegyzés:

Timi írta...

Irigyellek mert Nekem csak a csütörtök jutott,ugyanis aki a szolgáltatásban és a kereskedelemben dolgozik csak ez az 1 napja volt.Nagyon rossz volt itthon hagyni mindenkit és dolgozni,úgy hogy pénteken délután és szombaton egész nap nem volt túl nagy a forgalom.
Pusza Timi

Dius írta...

Örülök neki, hogy végül azért lett kikapcsolódás..
De azért azt ugye nem mondod komolyan,hogy kevesebbet fogsz írni? :(

khase írta...

Szilvi, mikor Sajkodot irtad, belesajdult a szivem.... egyik legkedvesebb helyünk a Balatonnal, mar akkor "felfedeztük", mikor meg tabla sem mutatta, meg betonut sem vot, se parkolo es kiepitett strand, mennyi sok szep emlek köt oda....imadom azt a helyet, vegigsetalni a hosszu parton vagy csak ücsörögni es nezni a Balatont es a naplemetet..... nagyon hianyzik...
Örülök, hogy szep hetvegetek volt, azert egyszer ha Füreden jartok, a Karolina cukraszdaba is menjetek el :)))

Soksok puszi Orsi