Pages

2013. január 31., csütörtök

Ilyet sem csináltam még

Most kifejezetten az olvasókhoz szeretnék szólni - nem a blog naplójellegét erősíteném... Ah, ha belegondolok, hogy mi mindent szeretnék elmesélni.... De nem. Inkább nem. Most nem. Lehet, hogy semmikor sem.

Szóval. Az úgy volt, hogy van egy nagyon aranyos és lelkes olvasóm, a gyakran kommentáló Juli, aki úgy gondolta, hogy benevez engem a most futó "Bloggerina" versenybe, amit az nlcafe.hu indított. Már maga a gondolat meghatott, hát még az, hogy végül meg is tette!

Szóval. Nincsenek illúzióim. Mondhatni, egyre kevesebb, úgy általánosságban. Mindazonáltal "harcos" vagyok, nem szeretném előre feladni, sőt, egyáltalán nem szeretném feladni. Tehát! Kedves, aranyos olvasóim! Legyetek olyan drágák, és szavazzatok rám!

A helyzet az, hogy technikai analfabétaságom megakadályozott abban, hogy kitegyem a blogom oldalsávjába a felhívást (de szívesen fogadok segítő kezeket ezügyben....), úgyhogy ott mutatom meg a linket, ahová el kéne vándorolni szavazás végett; illetve kérném, hogy ezt népszerűsítsétek, ha szívesen teszitek!
Szóval. Íme:
http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/negy-a-lany?v=a1
Szóval. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki megteszi ezt értem, Juliért, a többi olvasóért! A legjobb negyvenbe kell bekerülni, azt hiszem, ahhoz, hogy a zsüri foglalkozzék a bloggal. Az nem lehetetlen! És mindezt, február 17-ig kell teljesíteni!!! Még egyszer: előre is köszönöm!!!!

10 megjegyzés:

Juli írta...

Úgy izgulok!!!! Remélem sikerül :)

Lilla írta...

Szavaztam!:-)

Dius írta...

A szerkesztőben az oldalsávba vegyél fel úgy új modult, ami html/javascript névre hallgat. Amikor megvan, akkor pedig a modulnál szerkesztésre kattintva illeszd be ezt a kódot, ami a kép. (jól sejtem, hogy egy kód?) Remélem érthető volt...

Sok sikert, én is szavaztam.(bár trágár Vikuval nehéz felvenni a versenyt)

kedveslany írta...

Kedves Szilvi!
Szavaztam és hirdetlek-mint egy kisdobos.Nagyon-nagyon szurkolok! Szeretettel:Ági

Andicsek írta...

én már előbb leadtam a szavazatomat a blogodra, mint hogy itt olvastam nálad a posztot!:)
Neked is szurkolok!:)

Dominika írta...

Hajrá Szilvi, drukkolok! :-)))
És Diusnak igaza van...

ingyom bingyom írta...

Hát Szilvi kitettelek a magam oldalsávában, de nem tudtam leírni a lépéseket, mert ide oda lépegetve, mindig eltűnt a hozzászólásom.
A Tervezésbe kell bemenni és új modulként képet hozzáadni, ahhoz egy linket és szöveget is lehet mellékelni. Valami ilyesmi volt.
Mindenesetre én már szavaztam, és akkor a 38-ik helyen voltál már. Sőt megosztottam a rád való szavazást a facebookon.
Ezt más is megteheti !
Puszi!

Agi írta...

szia! Megpróbálom én is, eddig zugban olvastalak de akkor itt kiírom, nagyon jókat írsz, őszinte, emberi, nagyon szeretlek olvasni és a 4 lányt is szívembe loptam Veled együtt :-) (Nekem egy fiam és egy lányom van) Ági

Szitya írta...

Mindenkinek köszönöm, és külön meghatódtam az utolsó két hozzászóláson!!!
Akármi is lesz, én már nyertes vagyok!!!

ingyom bingyom írta...

Hajrá Szilvi!
Már a 35. hely a tiéd!

Remélem még szavaznak rád!

Puszi!