Pages

2013. szeptember 5., csütörtök

És?!

Meg kell hagyni, legfiatalabb leánykánk, Imó, kissé "feltöltötte" a nutella-raktárját idén nyáron (Zoli szerint Imola nem nutellát, hanem a puszijait tárolja kissé gömbölyű pocakjában). Nagyon cuki így is, olyan kedvesen gömbölyödik itt-ott. Nem kelti kövér gyerek hatását, meg ráaádsul "keményhúsú" (persze nem nutellán él, sőt azt erősen lekorlátoztuk nála, de imád enni és úgy élvezi az étkezést!!!). De tény, hogy lassan tíz kiló választja el ikertestvérétől... A legjobb mindenképpen az, hogy egyáltalán nem foglalkozik a dologgal. És ez így van jól, remélem, így is marad:

A minap Imola úgy döntött, hogy másnap farmert húzna - hűvösebb időt ígértek. Elő is szedtük a szekrény mélyéből az utoljára nyár elején használt darabokat - hát, egynek sem tudta összehúzni a cipzárját! Mondjuk, magasságban is belelendült, de nem ez volt a fő gond... :-)
Nem izgatta nagyon magát, mondta, menjünk át Emmához, keresgéljünk ott valamit. Tulajdonképpen egyébként Emmán is látszik, hogy szeret enni, de neki teljesen más az alkata, a lába például elég vékony, no meg izmos. Imola előcibált két farmert Emma szekrényéből, és örömmel konstatálta, hogy az első, amit próbált, felment rá. A cipzár is rendben volt, mégha kissé szűkösen is. Nagyon örült, de mondta, hogy a másikat is megnézi azért. No, ott már nem járt akkora sikerrel... Mondom neki mosolyogva - vele nem lehet nem mosolyogva beszélgetni... -, hogy:
 "Ej-ej, Imó, azért ez nem semmi, hogy még az Emma nadrágja sem jön rád!"
 "De Anya, az Emma kisebb!"
"Nem, Imó, az Emma nagyobb nálad!"
"Jó, de úgy értem, hogy amikor ennyi idős volt, mint én most, akkor sokkal kisebb volt!"
 "Ez így van, de ezt a nadrágot MOST hordja, Imó! És még így is kicsi rád!"
Mire Imó megrántotta a vállát, felkapta azt a nadrágot, amelyikbe belefért, és azt mondta vigyorogva: "És?!" Elnevettem magam, és azt feleltem: "Teljesen igazad van, Imó!"

(Aztán reggel úgy ítélte meg, hogy mégsincs olyan hűvös, és nem farmerben ment.... :-) )
Szeretem ezt a képet: benne van a nyár
és az tündöklő báj, ami Imola sajátja!

Igyekezet - ez látszik gyönyörű pofiján.
Imola ilyen: mindig nagyon igyekszik.
És ez sokszor nagyon meghat, még többször
hálával tölt el. Egy kincs.

3 megjegyzés:

Dominika írta...

Réku is felszedett nyáron jó pár kilót, kis husi lett. Persze neki nagyon kellett is, mert olyan kis cingár volt mindig is. Most viszont beindultak az edzések, szóval majd meglátjuk, hogy alakulnak a kilók... :-))) Imó is és Klára is csodaszép. És mennyire különböznek!

khase írta...

Annyira csupabáj ez a kiscsaj, azok a szemek, az a nézés, jajjajajaj lesz majd szükség a puskára azt hiszem :))))
Nem semmi, hogy majdnem 10 kg van az ikrek között, nyilván Imo soha nem lesz olyan alkatú, mint Klára, de majd a sport alakít rajta is :)) Egyébként meg szerintem kövérnek nem kövér, picit husi, de a kisugárzása mindent visz :))))
Jó pihenést Nektek hétvégére!! Sok puszi Orsi

Ditke írta...

Az én ikreim között is 10 kiló van, ne aggódj, ez alkati dolog, majd a sport alakítja őket. :-)