Pages

2010. február 23., kedd

Ilyen, amikor zsúrja van

Ilyen, amikor a vicces, újragyulladós, gyertyákat próbálja elfújni. Újra és újra. A többiek egyre nagyobb derültségére.... (Érdekes: szerintem mindenki látott már ilyen gyertyát, mégis olyan nagy vidámságot teremtett, mintha először élnék meg ezt a poént...)

Ilyen, amikor a medencés buli kellős közepén van: labdázik (és rohan), játszik önfeledten, boldogan. (Az pedig már csak az én bajom volt, hogy a frász tört ki végig: ki fog elcsúszni, lábat vagy nyakat törni... De velünk, vagy legalábbis Emmával, voltak az Égiek...)


Ilyen, amikor ujjongva meséli, hogy milyen fantasztikus ajándékot kapott - már megint!!!! - a keresztapjától, Lacitól: egy hét lovastábort!!! (Igen, Lacinak mindig ragyogó ajándék-ötletei vannak, és sokszor még csak nem is kell "súgni" neki!)
És ilyen, amikor megkapja kis barátaitól (köztük igen sok fiú...) az ajándékokat. Pontosabban talán: ajándék-hegyeket!!!! Annyit kapott a drágám, hogy szerintem lehetetlenség ekkora mennyiséget rögtön "megemészteni". El is raktam egy részét, "inségesebb" időkben majd elővesszük és nagyon fog nekik örülni ismét!

"Mérlegként" a múlt szombati buliról: nagyon jól sikerült, a medencés buli és a csúsztatott palacsinta tortának álcázva, két tuti tipp! Bár sokan eljöttek, jó páran nem tudtak (lebetegedtek, más, előre leszervezett programuk volt és főleg: sokan elutaztak, mert ez a hét csütörtökje és péntekje a "síszünet" suliban, így aztán többen csináltak belőle egy teljes hetet). Ezért aztán beígértem Emmának, egy kisebb szabású pótbulit, majd a névnapja környékén, az udvarban. De egy biztos: ajándékot nem hozhat senki, kizárólag csak egy darab palántát Emma konyhakertjébe. Így lesz ez egy palántázó palánta buli! Mert még egy ekkora (vagy akár kisebb) adag ajándék már erős, de nagyon erős, túlzás lenne... (Így is gondolkozom, hogy nyitok egy játékboltot, vagy legalább is egy kreatív sarkot... :-) ) 
Még egy "eredménye" lett, sajnos, a bulinak: Emma elkezdett köhögni. Szerintem ötvözi ezt egy komoly, kétoldali iskolaundoritisz nevű súlyos betegséggel..... Azért, biztos, ami biztos, most elmegyünk és utánajárunk a dolognak a doktor néninél.... 

3 megjegyzés:

sedith írta...

Még egyszer: Isten éltesse sokáig!:)
Jó kis buli lehetet és remélem, a köhögés tényleg nem fajul át semmi komollyá!
Puszilok mindenkit!:)

Vivien írta...

Ez a medencés buli megunhatatlan! :) Viszont most önző módon az jutott eszembe, hogy akkor megint nem tudtok eljönni hozzánk!?!?!?!?

Remélem, nem lesz semmi komolyabb baja a Lánynak! Jobbulást kívánok Neki és így előre is nagyon boldog születésnapot! :)

Puszi persze mind a négy Csajszinak jár! :)

Natimi írta...

Emmának jobbulást kívánok!Sajnálom,hogy ijeszgetett a doki.De gondolom neki ez a dolga,mármint az,hogy elmondja az esedleges problémákat,következményeket.
Lényeg a lényeg,hogy Emma ennek ellenére elég jól érzi magát:)

A videókat holnap nézem meg...ma nem díjjaznák már a gyerekek:)Éppen alszanak:)!

Puszillak,
Timi

u.i.vacak lehet ez az allergia dolog:s