Pages

2011. április 25., hétfő

Hiúság, nő a neved

- Anya, én ma éjszaka ülve alszom! - közölte velem Klára pénteken olyan szilárd meggyőződéssel, hogy csak mindenféle nyak- hát- és fejfájdalmak komor elővetítésével sikerül őt lebeszélnem róla.
Hogy miért? Mert végre megejtették, Imola és Emma kíséretében a régen tervezett fodrászatot. 
Nálunk, a lányok fodrászata Anyukám "kiváltsága". Ő szokta felvállalni ezt a nemes feladatot, amit így, mindenki élvez. Élvezi ő, mert elviheti az unokáit a szokásos fodrászüzletébe, ahová ő szinte már "hazajár", és ott bezsebelheti az elismerő, sőt, szinte rajongó, megnyilatkozásokat lánykáimmal kapcsolatban. Nagy öröm ez a lányoknak, mert olyankor mindig kikunyerálják az egyik ott dolgozótól, hogy fessék ki a körmüket. Nagy öröm ez a fodrászüzletnek, mert egy darabig igazi életet varázsolnak oda a Balogh-lányok... :-) És egyáltalán nem utolsósorban nagy öröm ez nekem, mert Anyu ezzel komoly terhet vesz le rólam, és szabad időt is biztosít nekem!

Nos, a legutóbbi fodrászosdi, ahová az Ikrekkel és Emmával ment Anyu (Zitának más programja volt, én pedig nyugodtan végezhettem a húsvéti nagybevásárlást), szóval az tulajdonképpen Klára külön kérésére történt. Ő ugyanis eltervezte, hogy az igen hosszú haját jól levágatja, egy kicsit a válla fölé, mert az a célja, hogy a frufruja mihamarabb utolérje a haja hosszát. Így nála állt be a legnagyobb változás.




És hát, Petra, a mi Jolly Joker fodrászunk, teljesen elkényeztette, mert még be is hajsütővasazta a haját (meg a többiekét is).
Klára olyan boldog lett ezzel az új frizurájával, hogy - Anyukám elmondása alapján is - utána minden tükör előtt illegett-billegett, és ha nem jött szembe vele egy tükör, akkor keresett egyet!
Ezek után nem meglepő, hogy ilyen szívesen pózolt is nekem...
És talán az sem, hogy este ülve akart aludni.... 

8 megjegyzés:

Vera írta...

Én is ülve aludtam volna... :-D
Tényleg nagyon szuper frizurája lett! Ennyi kényeztetés minden nőnek jár!! :)

További szép húsvétot, és köszönöm a köszöntést "nálunk"! :)
Puszi!

MJ írta...

Akkor most már csak a sok locsolón kell túlesni. Szép napot és sok locsolkodót nektek! :)

khase írta...

Nagyon csini frizuraja lett, en is feltettem volna a helyeben :))) tenyleg hihetetlen, hogy mar most micsoda NÖK :)))))

A sok locsolas nem artott meg neki? :))

Remelem, kellemesen telt az ünnep es azert tudtatok egy kicsit pihenni is :)))) Nagyon inycsiklando kajakat keszitettel, biztos finom volt minden :)

Szep hetet Nektek, soksok puszi!! Orsi

ps. a mailt meg mindig varom am :)))

Timi írta...

Mint minden igazi nő,Klára is tudja ha elalszik vége a lokniknak.
De nagyon szépek lettek a lányok,Imó is nagyon szép és már igazi nagylányos frizurájuk van.Remélem túl éltétek a locsolókat és pihenni is tudtatok.:-))))

Lepkevár írta...

ANNYIRA csaj! :) (És ezt megszorozhatjátok néggyel! :D)

Eperke írta...

Hű,szuper az új frizura:-)Nagyon tetszik.

Vivien írta...

De édeeees! :) Elárulom, de CSAK Neked, hogy annak idején én is ülve aludtam (el), amikor hazajöttem egy jól sikert fodrászi akcióból... :)

Nagyon boldog névnapot kívánok Zituskának!

Puszi.

Vivien

Szitya írta...

Köszi csajok!! Vivi... :-)