Pages

2011. április 27., szerda

Keringő

Húsvét vasárnap este. Nem igazán olyan a hangulatunk Zolival, amilyennek lennie kéne. Talán azért, hogy gyengéden felvidítson, ő is Rod Stewartot tesz fel. A Best of album "Night in" részét, azaz az andalítóbb válogatást. Szól az egyik nagy kedvencem (bár ez talán nem R.S. sajátja) a "Waltzing Mathilda".
Szórakozottan táncikálok ki az étkezőből, át a nappalin. Emma ott vigyorog rám, frissen fürödve, pizsamában. Átkarolom, keringőzni próbálunk. Ez csak azért nem megy igazán, mert sem ő sem én nem tudunk... De közben mesélek neki arról a nyárról és őszről, amikor készültünk összeházasodni az Apukájával. És mivel terveztük, hogy majd lesz keringő is, az Apukája minden szabad pillanatunkban próbálta tanítani nekem a lépéseket. Akár még a buszra várva is.
Emma kuncog, élvezi a zenét, a táncot, a mesét hozzá. Mondom neki, hogy ha szeretné rendesen megtanulni a keringőt, kérje meg az Apját, hogy mutassa meg neki a lépéseket. Emma odasündörög a konyhában tevékenykedő Zolihoz és ráragyogtatja ellenállhatatlan mosolyát. Az Apja megtörli a kezét, és felkéri a lányát. Emma rálép Zoli lábaira és úgy próbálnak siklani.
Szépek, kedvesek, meghatóak... Leginkább egy jó szirupos, romantikus amerikai film részletének tűnik.... De ahogy néha az ilyen filmek is, így most nekem ez nagyon jól esett.
Ez legyen hát így utólag, pont a nyolc napba beleférve, Emma névnapi köszöntése!

<

4 megjegyzés:

Timi írta...

Látod elég egy röpke tánc,ragyogó,ellenállhatatlan,bájos kis angyalkád és imádott párod között s rögtön odébb száll a rosszkedv,és csak a szívedet melengető érzés marad.Tényleg megható mikor Apja Leányával így táncol.Kár,hogy arról nem készítettél 1-2 képet!!!:-)))

Timi írta...

Ja és nem utolsó sorban utólag itt is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT EMMUSNAK.
ELSŐ SZÜLÖTTÖDNEK PEDIG a mai napra kívánok NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!:-))))

Cilee írta...

Megható volt a bejegyzésed, szívet melengető.
Nem csodálom, hogy ennek a mosolynak nem tudott ellenállni... :-)
Nagyon boldogot így utólag a kishölgynek, és a mai napra Zitának is :-)
Puszi!
Ildikó

Dius írta...

Boldog Névnapot így utólag ellenállhatatlan mosolyú Emmádnak is.