Pages

2011. április 23., szombat

Készülődés közben

Zolit és a négy tündéri ördögpalántánkat "elküldtem" moziba. Most már éppen rágcsálják a pattogatott kukoricát a "Rio" című filmet nézve, 3D-s szemüveggel az orrukon. Vicces, színes filmnek ígérkezett, remélem az is.

Én pedig itthon lassan a finishbe kanyarodok a húsvéti lakoma előkészületeiben. A menüben szerepel az összes tavaszi kedvencem: Stahl-féle sáfrányos kalács, kenyérben sült parasztsonka (köszönet érte az Etyeki Sonkamesternek), Mimóza-saláta (almás-újhagymás-tojásos-majonézes), kukorica és borsó saláta, frissen sült kenyér, főtt sonka, töltött tojás (OZnak köszönhető verzióban a laptopkonyháról), zöldségek, bárány nyuszi- és tojásformájú sütikék, éééés eper tejszínhabbal.

Miközben sürgök-forgok és takarítok, bekapcsoltam a kedvencemet, Rod Stewartot, ezúttal a "Soul Book" című lemezét.
Erről kívánnék mindenkinek vidám és boldog húsvéti ünnepeket:
És ezen az albumon szerepel az "I bless the day I found you" című dal is (= áldom a napot, amikor rád találtam), aminek az igazi címe egyébként az, hogy "Let it be me", és ami nekem mindig azt juttatja az eszembe, hogy mennyire hálás vagyok a Sorsnak és Várkonyi Dórinak, hogy elém sodorták Zolit.

(u.i.: nem tudom belinkelni, mert a Rod Stewart doboz "rámászott az ok-gombra, de az Etyeki Sonkamestert, azaz Árpás Lászlót, itt találhatjátok meg: www.sonkamester.hu)

2 megjegyzés:

Eperke írta...

Kellemes ünnepeket kívánunk nektek!!!

Timi írta...

Nektek is sok locsolót és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!:-)))))))))))Pusza