Pages

2011. július 20., szerda

Vajon?

Van ebben valami bájos, megható és lenyűgöző. Mármint abban, hogy kicsit több, mint hat és fél éve, Imola MINDIG így alszik:

Azaz, igazán bájosan pisze orrocskáját felfúrja valahová az ég felé, és közben egy fordítva tekert kifli formáját veszi fel. Ránézésre iszonyatosan kényelmetlen póz, de ő nem szokott hátfájásra, vagy bármi másra panaszkodni.  Képes volt így aludni a régebbi autós ülésében is: valahogy ki tudta úgy csavarni a nyakát, hogy megoldja.

Az a "fixa ideám" az ügyben, hogy biztosan így feküdhetett az anyaméhben is. Amit tudok, az, hogy ő volt "felül", "harántosan", tehát nem kizárt... Hogy ennek van-e, lehet-e valami tudományos alapja, nem tudom, de nekem tetszik a magam romantikus magyarázata...

(bár ennek kissé ellentmond Klárika ugyancsak tegnap esti alvópóza, ami nem nagyon utal arra, hogy magzati emlékek uralnák, inkább csak az látszik, hogy igazán kimerült....)

Sajnos, a képek homályosak, mert nem akartam vakuzni, csak a lámpájuk szabályozható erősségéből tekertem egy kicsit feljebb.

6 megjegyzés:

Timi írta...

Gyönyörűek és imádni valók,az alvós pózok pedig valami fantasztikusak,az enyémek is tudnak ilyeneket,néha még én is!!:-))))

sedith írta...

Tényleg édesek!:) Kisebb korában Kriszta is állandóan úgy aludt, mint Imola, mostanra viszont már inkább átvette helyét a félig hason fekvős félmagzati pozíció. Illetve mostanában gyakran "rajtakapom" mindkettőt, hogy hanyattfekve alszanak.

iméon írta...

Nagyon aranyosan alszanak a lányok. Szerintem csak szeretnénk azt hinni, hogy ez még a magzati korból maradt emlékük. Mert az olyan jó lenne. :)

Mi a minap a Budavári labirintusban voltunk és van egy pont, ahol "a föld szívdobogását" lehet hallani. Esztert hosszú percekig nem lehetett onnan elvonszolni, csak hallgatta és hallgatta. Mi is mondtuk neki, hogy biztosan azért tetszik neki ennyire, mert 9 hónapig ezt hallotta a pocakomban. :)

iméon írta...

Találtam egy nagyon aranyos oldalt, ti jutottatok az eszembe róla. :) Vajon miért? :)
http://manzardcafe.blog.hu/2011/05/17/a_brown_noverek_35_eve

Puszi. :)

iméon írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
iméon írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.