Pages

2011. július 8., péntek

Vendég a blognál

Toscánai nyaralás

                                  by Zita



Péntek este összecsomagoltunk, szombat reggel elindultunk Toscánába, Castellare di Tondába. Mindenki nagyon várta Toscánát, mivel már harmadszorra mentünk ebbe a szállodába, és tudtuk, hogy milyen jó lesz itt. Az út nagyon hosszú volt (11 órás), de az volt a fő, hogy megérkeztünk.

Másnap elmentünk a jól bevált Pam Express bevásárlóközpontba, hogy beszerezzük az élelmiszereket, mivel önellátók voltunk ebben a szállodában. Ezután elmentünk fürdeni. Koraestig fürödtünk, nagyon élveztük !  Másnap elmentünk lovagolni (western-lovaglás!!), majd utána agyagozás, majd megint fürödtünk.
A nap folyamán apu természetesen elment futni. Este megvolt az elmaradhatatlan filmnézés (aznap éppen Gru). Harmadnap délelőtt főzés a miniclubban (csoki-szalámi, nyoki). Nagyon-nagyon fincsik lettek!!  Aztán fürdés, délután filmnézés (E.T.), este a kicsiknek mese (én olvasni szoktam), aztán alvás. Negyednap szokásos program (fürdés,stb.), majd este elmentünk San Gimignano-ba. Nagyon szép város!
Este film (Házibuli), majd alvás. Ötödik nap apu és én elmentünk terepre lovagolni, fergeteges volt! (Emma, Klára és Imola reggel lovagoltak). Nap közben a szokásos program, este film (Házibuli 2), alvás. Hatodik nap dögmeleg volt, ezért egész nap fürödtünk. Apu és anyu koraeste elmentek sétálni, utána fürdeni. Fergeteges volt a nyaralás!!!



                                                           ZITA
A képek a szerző sajátjai.
u.i.: Egyébként nem szálloda, hanem apartman, "üdülőfaluban", de mindegy....
Amúgy minden este teniszeztünk,nem is tudom, hogy hogyan felejtettem ki....( ez megint én,ZITA voltam)

7 megjegyzés:

Vivien írta...

Lájkolom a bejegyzést! :) Még sok sok ilyet. Jó volt olvasni, érezni lehetett a változatosságot. Zita ebben is ügyes vagy. :)

Pusssz a Hugiknak is Zitus!

Vivi

khase írta...

Örülök, hogy ilyen jol ereztetek Magatokat Toszkanaban, jo kis nyaralas lehetett es jo stilusban született meg ez a kis beszamolo is :) es persze a kepek magukert beszelnek :)
Tovabbi szep nyarat! sok puszi Orsi

Juli írta...

Jó volt olvasni a Te soraidat is :)
Szép család vagytok... mindig mondom!
További szép. és tartalmas nyarat!!!!

kikocs írta...

Nagyon érezni a soraidból, hogy jól éreztétek magatokat! Aképek pedig nagyon jók, szuperül visszaadják az elevenséget, a pillanatok varázsát! Gratulálok! És persze örülök, hogy jó volt nektek!

kata írta...

Éljen a társszerző!
:)

AnikÓ írta...

Ez nagyon helyes volt Zita!
A képek is szuperek!
Örülök, hogy jól telik a szünidő.
puszi nektek!!!

Timi írta...

Nagyon jó,hogy Zitus is ilyen aktív csak kicsit szűk szavú de majd Te bepótolod!!Nagyon gyönyörű helyen voltatok!!!