Pages

2011. szeptember 24., szombat

Ez-az-amaz, de röviden

Ezen a héten forgattunk, így sok teendőm és semennyi szabad időm sem volt - gyakorlatilag alig jártam a számítógép közelében. Ezért aztán kissé elfáradtam...

És, amint látszik a képen, úgy érzem, hogy olyan öreg vagyok, amilyennek kinézek.... De igyekszem beletörődni, és méltón viselni!!!

Alapvetően, jó a kedvem, mert....
1. ...megszületett kicsi Kende! Hogy kicsoda ő? Akik régebb óta olvasnak, bizonyára emlékeznek barátaink megrázó történetére az elvesztett kisfiukkal. Kevesebb, mint egy évvel később, ismét boldognak érezhetik magukat - noha soha, de soha nem fog elmúlni fájdalmuk B. kisfiuk miatt. Egy gyermek születése mindig öröm. Most még inkább repes baráti szívünk! És úgy tudjuk: kicsi Kende egészséges, mint a makk! Örökké tartó boldogságot kívánunk hát T.-nak és B.-nak! Kijár nekik, nagyon.

2. ... nagyon szeretem a forgatásokat! Mindig jó a hangulat, a stúdióban létező "időtlenség" egy pár napig igazán varázslatos! És hát OZ, a séfünk filozófiája, az ételekhez való hozzáállása, végtelen kedvessége, példamutató munkaszeretete és munkabírása engem mindig feltölt lelkileg. Semmihez sem fogható ízvilága pedig a gyomromat tölti meg... Sanyi örök  vidámsága is életmentő tud lenni. Szóval, szeretem. Még folytatjuk jövő héten is, amikor is a játékaink nyertesei állnak majd kamerák elé - meg, ó jaj, már megint én....

3. .... mert gyönyörű időnk van még mindig, és ha nem mondtam volna, az ősz a kedvenc évszakom!!!!

Mindezen napsütötte kedvem ellenére azért volna egy jó tanácsom is mindenkinek: soha ne vegyetek francia autót!!!!!
(A mi csotrogány Renault-nk egy hét alatt négyszer hagyott minket cserben, mindig mást találva ki. A "legjobb" az volt, amikor még füstölni is kezdett a motorháztető... Nem, nem tudjuk most lecserélni. Ah, ez van. Ez nem panasz. Csak tanács. Hogy legalább más ne...)

6 megjegyzés:

MJ írta...

Ha olyan öreg vagy, mint amilyennek kinézel, akkor semmi gond! :)))

Dius írta...

Semmiképp nem látszik rajtad semmiféle öregség. És szeretnék én ilyen vidám szemű lenni fáradtan. :)
Kende családjának én is kívánok minden jót az életben, boldogságot, egészséget. :)

Kocsit sajnálom... remélem azért a mi francia autónk majd nem vetemedik ilyesmire. :)

Edit írta...

franciával mi is megjártuk anno, csak mi citroennel... az tette be a kaput, mikor rendszeresen - napra pontosan 2 havonta leállt. Ami röhelyes volt az egészben, hogy mindig a gyertyák voltak a bűnösök - hol 1es 3as, követezőnek 1es 2es, aztán 3as négyes, és így tovább... És hiába volt garis autó, mindig otthagytunk a szervízben 2havonta 120-150ezret... (teszem hozzá úgy, hogy az autó apósoméké volt, de mi használtuk, így mindent mi fizettünk rajta)
A kedvencem ezzel az, amikor párom írt a nagy anyavállalatnak, erre visszaírták, hogy a napi 140 km - heti 700, amit megyünk az autóval, az túlhasználatnak minősül, ők nem ilyen használatra tervezik az autót.... Na ekkor adta el apósom.
(másik legjobb: ezekről a 2havi elromlásokról SEMMI nem volt a szervízkönyvben, így úgy adta el, mint tökéletesen működő autót. Na ezért nem veszünk használtat, mert a vezetett szervízkönyv nem jelent semmit... )

khase írta...

Azert az öregsegtöl meg messze vagy :)))
Az valami mákos csoda, amit keszitettetek??? nagyon jol nez ki :)))
Örülök, hogy ennyire feldob, feltölt a forgatas, persze ha az ember azt csinalja, amit szeret, raadasul olyan emberekkel dolgozhat együtt, akik szinten elvezetböl csinaljak, akkor csak jo lehet :))
Autotokat sajnalom, hat igen, a francia autokra sajnos nem a megbizhatosag jellemzö..
Remelem, hetvegen sikerült egy kicsit pihennetek is azert!
Sok puszi Nektek es szep hetet!! Orsi
(ps. köszönöm a kedves szavakat, Marcel foga miatt irok majd mailt, azert kicsit ketsegbe vagyok esve...)

Vivien írta...

:) Szilvi, ha meglátnál, én 5x vénebbnek nézek ki nálad... DE majd csak jönnek jobb idők is ránk. :)

Kendééknek nagyon jó egészséget, sok sok boldogságot kívánok én is!!!

Nem is tudtam, h Reanult-otok van. Már megint régen találkoztunk. Csak összeszedi magát az autó, szükségetek van rá. Beszélj a lelkére, hátha segít! :)

Húúú, én már tízszeresemre híztam volna ezektől a guszta és bizonyára nagyon finom ételektől és a sok nevetéstől. :)

Puszi Nektek! :)

Szitya írta...

Köszönöm mindenkinek a korommal kapcsolatos kedveskedést!
És hát, a francia autók viszont kényelmesek, legalább...
Mindenesetre, inkább Zoli vezeti mostanság...