Pages

2011. szeptember 1., csütörtök

Jaj nekem!!!


Zita, kisgimnazista, aki már nem gólya. És ráadásul konferanszié az évnyitón. Megy ő szívesen, csak nagy bánatára, idén már vizsgázik év végén. Sokat nőtt, néha kiskamasz, de olyan jó gyerek! Hatodikos! JAJ NEKEM! először....
Emma, régi tanodás motoros már. Nincs elragadtatva a mostantól érkező korai kelésektől, de két dolog miatt mégis örül: segíthet majd a Kicsiknek, és végre megmutathatja, hogy azon szilárd elhatározása, mely szerint ebben a tanévben már hosszas könyörgés nélkül is megírja majd a leckét, komoly.... Még alsós, de már utoljára. Negyedikes. JAJ NEKEM! másodszor
 Klára, az első béből. Szilaj kiscsikó, aki már ott topog mióta a rajtnál.! Véééégre iskolás lehet, örül, és ígéri: nagyon jó tanuló lesz. És mi hiszünk neki. Szerencsére, még a foga is kiesett sulikezdés előtt; ez fontos volt. Elsős. JAJ NEKEM!!!! harmadszor
Imola, szintén az első béből. Hogy várta-e? Nos, nem. Ő inkább még bevallottan az oviba kanyarodna. Viszont büszkén cipelte mégis ma reggel a cicás táskáját, a cicás füzeteivel, cicás tolltartójával, cicás mappáival, cicás uzsonnásdobozával. A legmacskább kistanodás. Nahát! Ő is elsős. JAJ NEKEM! negyedszer

Te jó ég, Zoli!!! Van négy iskolás gyerekünk! JAJ NEKÜNK!!!!!!

27 megjegyzés:

Catty írta...

Szia Szilvi,
Hát igazán együtt tudok veled érezni innen a 4 kis pasis végletből, bár nálunk még csak kettő sulis. Dávid szintén hatodikba ment, mint Zita (és remélem marad olyan pozitív a folytatás, mint a tegnapi kezdet), Domi pedig harmadikos lett. Fogadkoznak ők is :-) . Domi, hogy most is kitűnő lesz igazgatói dicséretekkel, Dávid pedig, hogy ő is megpróbálja. Így legyen :-) Nálatok is és igen jajj nekünk :-)
puszi
Márti

khase írta...

Szilvi, annnnyit gondoltam Ratok az elmult napokban :)) Hat igen, most mar negy iskolas lanyotok van, elkezdödik egy uj szakasz az eletetekben, es tiszta szivemböl kivanom, hogy tovabbra is ilyen lendülettel es boldogsaggal eljetek az eleteteket!
Nagyon csinosak a lanyok, jol latom, hogy Klaranak uj frizuraja van? Imo tenyleg egy kicsit meg van szeppenve, de belejön majd ö is :)))

Negy ilyen szep iskolas lany - jaj de jóóó is Nektek :)))))

Soksok puszi Orsi

Dius írta...

Sok sikert kívánok a lányoknak az idei tanévre is. :) Hajrá a száz meg száz ötösökre. :))

MJ írta...

Jaj nektek? Vagy? Jaj nekik?
:) Ok. Értettem, csak nem bírtam kihagyni. :))

JuditAu írta...

Gyönyörűek! Jaj de jó Neked! :)

khase írta...

ja es latom, megvaltoztattad a fejlec-szöveget is :))))
Aztan varjuk az (elmeny)beszamolokat az elsö naprol :)))

Vera írta...

Hát, igen, jaj neked, jaj nekünk, de gyönyörűek!!! Mind a négy. :)
Az ovis ballagáson nem sírtam, ma az évnyitón folyamatosan a szememet töröltem... :-)))

Messzenéző Minyon írta...

Szia!
Ma találtam ide hozzád és két dolog nagyon ismerős lett egyből: a tanoda név és az a kép ott a sétányon, ahol éppen ma is bringáztam. Tehát egy kerületbeliek vagyunk! Nem tudom, mennyire publikus ez (ahhoz végig kéne olvasnom az egész blogot, JAJ NEKEM!!), ezért nem is írom ide, de úgy érzem,ha már idetaláltam, ittragadtam. Olvasgatni fogom egy kerületi nagycsalád mindennapjait, még akkor is, ha nekem csak a második otthonom van a kerületben (az első otthonom falun van), és még akkor is, ha az én gyerekeim nem voltak tanodások (ahhoz egy picit messze van).

Névtelen írta...

Jaj neked, helyett jó neked!
Olyan szépek, és olyan jó, hogy ennyien vannak, és ennyi kis egyéniséget nevelgethettek! Gratulálok hozzájuk most is!
Tök jó Klára haja, meg Zitáé is új talán,?? ő is nagyon csini.
Normio

Ibolya írta...

Nagyon tetszik a bejegyzés, ijesztő nekem az egyke gyerekem mellett, ugyanakkor irigylésre méltó, mert még kicsik, az én nagy 22 éves fiam mellett...

Ildi írta...

Bizony ám és még egy jajj Nektek,ugyanis mind a négy csaj GYÖNYÖRŰ(így,csupa nagybetűvel)

Ildi írta...

bocsi-jaj

Vivien írta...

Jaj, de gondoltam ratok ma. :) Pankaekra is. Azert valahol jo is ez...

SZepek voltak a Lanyok nagyon. Milyen volt az elso nap???

Puszi Nektek.

Vivien

éva írta...

Jajjjj Nektek! :) Szépek a lányok!!

Maculi írta...

Jaj ez annyira helyes volt!:) A lányok meg gyönyörűek!
Nekünk is jaj, szalagavató, érettségi, stb. stb. Ajajajaj:)

ingyom bingyom írta...

Majd ... majd ... majd ha a negyedik is betöltötte a 16-ot, vagy 15-öt?, vagy 14-et? Na akkor, akkor lesz a "jaj nekem/künk".
Addig is irigyellek !

SKY írta...

Ó de gyönyörűek Szilvi!!! Értem én. a jajj nekedet, épp tegnap gondoltam az összes elsősre, így Klárára és Imóra is... El sem tudom képzelni, milyen lesz majd, amikor Lelle megy iskolába...
De ezeken a képeken rendesen meghatódtam...
Puszillak,
Kinga

Edit írta...

és milyen gyönyörűek!! egyik szebb, mint a másik .-)) Zoli lassan szerelheti fel a pasiriasztó csapdákat - ahogy nézem a nagylány után loholni fognak .-))

Szitya írta...

Te jó ég! De sokan írtatok! Csak most (egy nappal később) tudtam megnézni, és hát, tiszta lúdbőr lettem!
Köszönöm a sok kedvességet, lelkesedést, együttérzést, mindent!
És csak úgy találomra: igen, Klárának levágtuk a haját, Zitusnak is kicsit, csak neki be is lett sütve az alkalomra (Emmának meg ki lett húzva - hihi!). És igen, tudom, hogy "lesz ez még rosszabb", amikor már mind igazi "nagylány" lesz. És örülök az új olvasónak is, meg az összes réginek is, akik minden változást észrevesznek, és annyira kedvesen kísérnek minket - így a blogon keresztül!
Igyekszem mihamarabb részletesebb beszámolóval is szolgálni, sulikezdés és vakáció-befejezés ügyében, de a rengeteg teendőm most már taszigál is el a gép elől!

ilgya írta...

Büszke anyuci és apuci jaj Nektek!!!!Annyira helyesek a lányok!!!!!
A sulihoz való hozzáállás alapján Imohoz hasonulunk:))))Mármint Dávidkám!!!!!Sok sikert nektek is!!!!Ildikó

Timi írta...

Hát meg nőttek és még nőni fognak sokat,már csak azt vesszük észre,hogy elballagnak a suliból.Nagyon szépek és biztos minden rendben lesz.Mi meg meg kezdtük az ovit és "még"szereti,nem sír sőt vigasztalja a többieket!!!
Ha előbb nem szülőit talizunk.
Pusza:-)))

NAGYON GYÖNYÖRŰEK A CSAJOK APA KÖTHETI A NADRÁGJÁT NAGYON!!!:-)))

kikocs írta...

Azt hiszem lesz még majd néhány jajnekem bejegyzés, sorszámozhattad is volna rögtön :) Lesz még párszor jaj nektek ezzel a gyönyörűséges lányhordával :) Nagyon szépek, és nagyon jó volt a poszt! (szokás szerint)

NőiCsizma írta...

De szép kis csapat!
Én a jajgatás mellett "látom", ahogy dagad a melled! :)
Ugye, nagyon jó érzés? :)

NőiCsizma írta...

Visszajöttem.
A kommentem óta a helyzeteden gondolkodom. Pontosabban próbálom magam beleélni.
Nagyon nehéz lehet most neked!
Valahogy úgy érezheted magad, mint Én, mikor megszületett Zorka. Az új helyzet miatt mind a négy lányodnak sokkal nagyobb szüksége van rád most, mint bármikor előtte. Az elkövetkezendő pár hétben amiatt fogsz aggódni, hogy ott tudsz-e lenni nekik minden pillanatban, mikor igénylik. És egyszerre négyen fognak igényelni.
Mint amikor nekem egyszerre hárman sírnak, hogy vegyem fel őket... Mindegyikre oda kell figyelnem, a legapróbb dolgokat is észre kell vennem, hogy ne sérüljön a kis lelkük és mindezt nehezíti, hogy mindegyik külön személyiség.
Támogatnod, biztatnod kell őket és hinni, bízni bennük.
Mert nehéz nekik és mert Te megpróbálsz majd minden terhet levenni róluk.

Kitartás Szilvi! Ha valakinek, akkor neked sikerülni fog!

Judit írta...

Gyönyörüek ezek a lányok!

Judit írta...

Gyönyörüek ezek a lányok!

Szitya írta...

NCs!
nagyon köszönöm!!!
és pontosan! Noha még mindig "félkész" a házban a rend a festés óta, mégis inkább igényeket "elégítek ki" (fogom a kezét, társasozok, megnézem a versenyét, együtt sütünk, stb...)
Puszi neked!
Szilvi