Pages

2012. október 5., péntek

Dörgedelem

"Na ide figyeljetek, lányok! ELEGEM VAN abból, hogy mindig ilyen rendetlenséget találok a fürdőszobában!!! Már annyiszor kértelek titeket, hogy pakoljatok el, mielőtt kijöttök!
Klára! A ruháid már megint szanaszét vannak a földön!!! Engem nem érdekel, mindent beszórok a szennyesbe! Vagy tudod mit, inkább, ezentúl, amit a földön találok a fürdőszobában, azt KIDOBOM a szemétbe!!!
Emma! Te meg állandóan a fűtőtestre szuszakolod a ruháidat! Mennyire esne nehezedre bevinni őket fürdés után a szobádba?!
És mondjátok  már meg, hogy hogy került egy Eiffel-torony a fürdőszobába?! Minek ilyesmivel játszani a vécén?!?!
Azt is mondtam már ezerszer, hogy amikor fürödtök, HÚZZÁTOK el a függönyt, mert így úszik utánatok a fürdőszoba!.... Mi az, hogy úgy nincs elég fény?! Hát mihez kell neked díszkivilágítás?!
Azokkal a műanyag vackokkal meg végképp' ne játsszatok a kádban, mert jön ki belőlük valami koszos sz...r!
Az meg külön undorító, hogy nem hajtjátok le a vécé fedelét, és nem hiszem el, hogy még mindig van olyan köztetek, aki nem húzza le dolgavégeztével a vécét! Gusztustalan!
Nem igaz, hogy nem fogjátok fel, hogy rendben kell magatok után hagyni a fürdőszobát!!! Hát hogy lesz így férjetek?!
Unom már, hogy mindig nekem kell utánatok rendet raknom!!!"...
.... osztotta ki Zita a hugait.... :-) (miközben én titokban a hasamat fogtam a nevetéstől....)

Most már akkor ezt sem nekem kell csinálnom: mármint a fürdőszoba rendben-tartását ÉS a kisebbek rendre nevelését... :-)

11 megjegyzés:

Catty írta...

Szia Szilvi,
Jót mosolyogtam :) És irigykedem... Nálunk ugyanis négy kicsi és egy nagy pasi mellett ez a "kiosztás" még mindig az én reszortom, pedig vannak szét felejtett ruhák, műanyag kitudjamik, úszik is a fürdőszoba.
M.

Oanke írta...

Szia! Mi öten vagyunk lánytestvérek és én az egyik húgommal osztom meg a fürdőt és tapasztalatból mondom, tényleg nagyon idegesítő, hogy nadrágok, szoknyák lógnak a törülközőtartón, hajas a csap, szét vannak hagyva a kozmetikumok és a többi. A többi fürdőbe már be sem megyek, mert ott még nagyobb a káosz ( mert ott vannak a kicsik ). Ellenben apukám fürdője olyan rendes, hogy csak na! Méghogy a pasik nem rendesek :D Szóval én megértem Zitát. Tényleg idegesítő.

szokkenoszarvas írta...

Ez igazán nagyon jó volt! Megvolt a csattanó... :-)

Juli írta...

Jajjjj, köszönöm! :)
Furcsállottam a "kitörésedet", nem érzem úgy, hogy Rád vall... És a végén a ZITA feliratnál... jajjj, nagyot mosolyogtam!!!! :)))

Dominika írta...

Az első mondatoknál meglepődtem, hogy nahát, Szilvi új oldala, nem is gondoltam volna, aztán egyre kíváncsibban olvastam tovább, és Zitánál már nevettem.
Nagyon jó!
Zita nagy segítség neked! :-)))

kikocs írta...

:) Én meg azt hittem, hogy így üzensz a lányoknak :D

khase írta...

:))) nagyon jó volt olvasni :))) bár kicsit én is furcsálltam az elején, mert Te nem szoktál így kiakadni-kifakadni (legalább is itt a blogban nem ;) a lányokra :))
Jó volt a csattanó, szuper, hogy most már Zitának is bántja a szemét a rendetlenség és rendre utasítja a hugait :)))
Szép 7végét Nektek! Sok puszi Orsi

ivetabt írta...

Nálam a férjes mondat a nyerő!!!

Lepkevár írta...

A "hát hogy lesz így férjetek"-nél kezdtem biztos lenni abban, hogy nem rólad van szó. :D

Szitya írta...

Jól megvicceltem mindenkit, ugye?
Egyébként meg tetszik, hogy Zitának ekkora igénye lett a rendre. A szobája is mindig rendezett. Már csak arra kell rászoknia, hogy a táskáját és a cipőjét tegye el hazaérkezéskor, és már-már tökéletes gyerekünk lesz! :-)

Szitya írta...

Jól megvicceltem mindenkit, ugye?
Egyébként meg tetszik, hogy Zitának ekkora igénye lett a rendre. A szobája is mindig rendezett. Már csak arra kell rászoknia, hogy a táskáját és a cipőjét tegye el hazaérkezéskor, és már-már tökéletes gyerekünk lesz! :-)