Pages

2008. december 31., szerda

Végül: BÚÉK!!!

Nem akarom "restanciával" kezdeni a jövő évet, így most már krónikám végéhez érek.

Hogy telt a beteges szünidő? Zita nagyon élvezte, tulajdonképpen... Rengeteget játszott (pl. a babaházzal), sok barátnőhöz elment és néhány mozifilmet is megnéztünk vele (és Emmával). És persze sokat, nagyon sokat játszottunk mi is a beteg és kevésbé beteg sereggel. Társasoztunk (itt Emma ajándékával, a "Headbandz" névre hallgató, barchoba-szerűséggel), építettünk, babáztunk, diáztunk és megint újból mindezt. Nem mondom, hogy egyszerű volt ez a pár nap, négy, többé-kevésbé nyűgös, gyerekkel összezárva....Ja! meg rengeteget sütöttem-főztem, a kevésbé betegek segédletével. Már a karácsonyt megelőző hetekben is egy kisebb fajta cukrászdát üzemeltettem, mivel az összes tanárnőnek, edzőnek, stb., azt adtuk ajándékba, hogy helyes kis üvegeket telepakoltuk a sokféle általam sütött sütivel (mákos, diós, kókuszos, mézes, mogyorós, narancsos, csokis) és szépen becsomagoltuk őket. Saját készítésű és finom, nem? De még sütöttem itthonra bejglit, zserbót, kuglófot, muffin-hegyeket, tortát Zitának és clafoutis-t csak úgy, sőt kenyeret is, Karácsony másnapján..... Gyakorlatilag álmomban is valami tésztát gyúrok, vagy fakanalat forgatok....

Na, mindegy. Mára azt tervezzük, hogy kimegyünk az ügető-szilveszterre (persze Imola nélkül), utána pedig a szüleimnél múlatjuk az időt (ha bírjuk, éjfélig...)
És BÚÉK mindnekinek!!!!!

4 megjegyzés:

sedith írta...

Köszönjük. Nektek is!!! CSak ennyire futja, de mindent szorgalmasan elolvastam... Most megyek főzöcskézni még egy kicsit... Ja, és sajna, én hatalmas adósságokkal kezdem az évet naplóügyben.
Puszilunk mindannyiótokat! :)
Edith és a lányok

Vera írta...

Igazán sajnálom, hogy nem jött össze az utazás, kívánom, hogy mihamarabb kilábaljatok a betegséghegyekből!
Nagyon boldog új évet is szeretnék kívánni Nektek, sok-sok örömöt, programot, megvalósult utazást és még sok minden jót! És remélem, hogy szűkös szabadidőd mellett olvashatunk is ezekről a történésekről, mert nagyon szeretem olvasni a blogodat. Momentán hatalmas erőt ad, mikor látom, hogy ha egy kicsit kitartok, egész normális családi életet is élhetünk akár több gyerekkel is, még ha mozgalmas, pörgős is. ::)) annyira nehéz hetek vannak mögöttünk, annyira kezdek kimerülni, lemerülni, hogy néha pont ilyen írásokra van szükségem! :)

Sokszor puszil (külön gyógypuszik mellékelve!),

Vera és az ő 3 báránykája

Bogár és Gerti írta...

Nagyon kellemes és hasonlóan boldog évet kívánok idénre is :)
Puszi

Ewus írta...

Szia!
Szép nagy családod van neked is! Gratulálok!
Drágák a csajok:)