Pages

2009. szeptember 23., szerda

Bajnok

Évente 2-3-szor kerül megrendezésre az Önkormányzat és egy kerületi újság ápolásában a Fórum-futás nevezetű verseny. Az önkormányzati parkból van a rajt és egy kb. 2 km-es kört téve, ugyanide kell visszaérni. Mindig sokan szoktak ezen részt venni, most hétfőn meg pláne rengetegen vágtak neki a távnak, miután gyönyörű idő is volt. Bárki indulhat, nemek és korcsoportok szerint lehet nevezni, a legkisebbek a 6 évesek vagy annál fiatalabbak, a legidősebbek pedig a 40 felettiek bőven nagypapa (vagy nagymama) korig. Az (általános) iskolás korosztályokat kétévekre osztják. Így aztán idén Zita a szerencsés korcsoportba került (1999-2000, a maga '99 decemberével pont a közepén van), Emma kevésbé (2001-2002).

Büszkén jelenthetem, Zitus idén másodszorra is a dobogó legfelső fokára állhatott a korosztályán belül!!!!! (Hogy összesen hányadjára, arról folynak a családban viták: vagy negyedjére vagy ötödjére) Nagyon örült az eredménynek, meg persze mi is, annak meg pláne, hogy jutalmul egy könyvet kért!!!!

Emmus bébi is lefutotta, de lássuk be, ő rövidtávon jó (60 méteren lefutja a nővérét!!!), nála már az is nagy szám, hogy ezt a távot teljesítette!! Így az ő 6. helyének is nagyon gratuláltunk, jövőre, a szerencséseb korcsoporttal meg talán a dobogó is elérhető lesz!
Zitával Zoli futott (én már nem bírtam volna azt az iramot), Emmával én. Nagy családi futás volt ez!!!! Jövőre már a Kicsik is szeretnének nekivágni!!!!

4 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon gratulálok! De tényleg!

Ez a családi futás nekem továbbra is nagyon tetszik, főleg, hogy én nagy futás-párti vagyok. De erről egyszer már írtam. Nagyon klassz, hogy lányaid ennyire szeretik, és mennyire ragadós a jó példa! :-))

Sok ilyen szép eredményt még a lányoknak! (legközelebb már talán a bejegyzésed is hosszabb lesz erről, ha az Ikrek is csatlakoznak! ;-) )

Puszi,
Vera

Natimi írta...

Gratulálok a lányoknak és Nektek is!
Ez annyira jó!Hogy ti is velük tartottatok:)Biztosan ez még lelkesebbé tette őket.

Kíváncsi vagyok a jövői eredményekre,ahol már az összes Balogh lány részt vesz majd!:))

Puszillak,

Timi

Maculi írta...

Összes kalapom megemelve!
Egyrészt a nagyon szép eredményekért,másrészt magáért a futásért.
Komolyan minden tiszteletem azoké,akik tudnak,és szeretnek futni.
Nálam a 60 méter is bőven sok:)
Macu,aki már nem zugolvasó:)

JuditAu írta...

Nagyon ügyesek a csajok, meg Ti is! Gratula a szép eredményhez! (engem is nehezen lehetne rávenni, hogy futkorásszak a gyerekekkel...)