Pages

2010. október 12., kedd

Színvilág, ízvilág

Úgy látom, hogy Móni többet elárult, mint én... Így aztán felbátorodtam. Jöjjön hát a lényeg - vagy legalábbis az "elárulható" része:
Hogy ez még így nem érthető?!?! "Na jó", kifejtem: be szeretnénk vinni a laptopot a konyhába! Hogy miért, miként pontosan és ki által, nos, az még a titok része. De a terv az, hogy a gasztroblogok és egyéb gasztroportálok világában mozgó háziasszonyok most már TÉNYLEG laptopból, főzzenek!!!! Egy, a konyhában elhelyezett laptopból, "velünk együtt"! Mondom, a részletekkel "sajnos" csak később jöhetek.

Ami nyilvánvaló, hogy ez sok főzéssel, néhány kamerával és rengeteg munkával jár. De boldogan végzem e munka rám eső részét, mert üdítő, frissítő, szórakoztató és oktató jellegű is!
No meg azért is felemelő érzés munkába indulni minden reggel fél hétkor (miután az összes tízórait elkészítettem, no meg a reggelimet is elfogyasztottam), mert egész nap egy fantasztikus ízvilágba és egy legalább olyan fantasztikus színvilágba is keveredek.
Akármilyen hihetetlen, szinte nem is akarok hazajönni, és alig várom már a másnapot. Persze, az igazán jól együttműködő leánykáim miatt nagyon jó érzés hazatérni, de nagy öröm ez a munka maga is.
De megmutatnék pár, elárulható, részletet. Hát nem gyönyörűek ezek a színes - és egyébként csúcsminőségű- edények?!?

Nem lenyűgöző ez a színkavalkád a különböző konyhai felszerelések és a logóval ellátott színes pólók használatával? Mindez, persze, egy ízlésesen berendezett, modern, visszafogott konyhában?

És milyen kár, hogy az ételekről még nem regélhetek részletesebben.... Egyelőre csak ennyit: a színes környezetben káprázatos kalandok érik ízlelőbimbóimat óráról órára....

Remélem, ezek a kalandok nagyon sokáig tartanak majd....

8 megjegyzés:

Maculi írta...

Kedves Jézuska!
Látod ezeket a meseszép edényeket? Kérlek, hozz nekem ilyeneket Karácsonyra! Jó kislány voltam egész évben! De ha esetleg összefognál a Mikulással, meg a nyúllal, akkor talán a robotgép is beleférne.
Köszönettel, Macu

Tréfát félre, mi lesz velem, ha majd az ételekről tesztek fel képeket?:)
Elhiszem, hogy ilyen helyre öröm menni dolgozni.

Szitya írta...

Maculi!
Bárcsak én lehetnék a te Jézuskád! tuti, hogy ott atlálnád az összes edényt a fa alatt. Meg a robotgépet is. és a kávéfőzőt is, amiről még nem mertem a képet sem feltenni... :-)
Puszi,
Szilvi

Angela írta...

Micsoda ötlet! Remek. Ilyenkor mindig tanulok valamit.

khase írta...

Megneztem Moni oldalat, ott tenyleg kicsit többet megtudtam :))))
Nagyon örülök, hogy ilyen jol alakul a tervetek, szuper lehet olyan helyen dolgozni es azt csinalni, amit szeret az ember es ami örömet okoz neki :)
Varom a folytatast, a kepeket es a reszleteket ;)))
Szep hetet Nektek!

kikocs írta...

Nagyon nagyon sok sikert nektek, és már nagyon kíváncsian várom a kész eredményt. Én nem hiszem, hogy főzök majd valós időben, de nagyon érdekel, hogy mi lesz ott még... Ahogy elképzelem a részletek alapján, egy eléggé tátongó rést fogtok betömni.

És persze, hogy jó dolog a gyereknevelésből egy kicsit kizökkenni, és valami mást csinálni. Hát ha még egy ilyen különleges világba lehet cseppenni. Én is tuti élvezném :)

Csillu írta...

Kedves Szilvi,

csudajól hangzik a projekt.
Sok sikert kívánok hozzá!

üdv. Csillu

u.i. szeretem az írásaidat, tündériek a lányok!

sedith írta...

Én kérhetek laptopot????:D:D:D

Szitya írta...

Edith!
Rendben van! ha tudnék Maculi Jézuskája lenni, vállalnám nálad is!!! :-)

Csillu!
Köszönöm szépen kedves szavaidat!
Gyere máskor is!