Pages

2010. november 19., péntek

Erzsébet nap

"Az anyák olyanok, mint a gombok: egyszerűen egybetartják a dolgokat."

Isten éltessen, Anyukám! Boldog névnapot, Betty Mama!

Kívánom, hogy még sokáig lehess ilyen igaz társam ebben az Életnek nevezett szövevényben (amin még így, közel 40 év után is, sokszor te segítesz át...)! Maradj még hosszú ideig ilyen fitt, elegáns és lelkes!

És boldog évfordulót is kívánok szüleimnek, akik 1959-ben, pár nappal a pontos névnap után, egy Erzsébet-napi bálon ismerkedtek össze, az Ikarus Művelődési Házban!

5 megjegyzés:

Vivien írta...

Szilvi, ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, mindent leírtál, amilyen Anyukád. Csatlakozom: Boldog névnapot kívánok sok szeretettel Anyukádnak! :)

Maculi írta...

Boldog Erzsébet napot!
Megható ez a szeretet, ami Anyukád, és közted van.
puszi, Macu

JuditAu írta...

Isten éltesse Anyukádat, és nagyon boldog évfordulót Nekik!

Vera írta...

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Édesanyádnak! Olvasva soraid, én is úgy éreztem, gondolom, hogy nagy kincs egy anyuka, ilyen pláne, és ez maradjon még így nagyon-nagyon-nagyon sokáig! :)
És az is eszembe jutott, hogy ennyi "idősen" (anyukádon nem látszik a kor :-D) én is szeretnék majd ilyen anyuka lenni, hogy tényleg nagy felelősség van a vállunkon, hogy ezt elérjük, vigyázzunk magunkra, hiszen a gyermeinknek nem csak kicsikként lehet ránk szüksége, sőt!

Szilvi, az orvosi vizsgálatokhoz kitartást, tényleg! De igazad van, muszáj kideríteni, hogy mitől vannak a bajok, mert így élni sem lehet, meg később nagyobb baj lehet. no, és hát, ugye az a bizonyos felelősség, hogy vigyázni kell magunkra... :.)
Szóval, sokat gondolok rád, és drukkolok, hogy minél előbb kiderüljön, mi a baj, és jobban legyél! :)
Puszi!

Dius írta...

Boldog Névnapot az Anyukádnak. :)