Pages

2011. október 2., vasárnap

Az otthon melegsége

Ma lekerekedett egy korszak. Illenék írni valami szépet, felemelőt, emlékezeteset, ami méltó ehhez a naphoz. Az első mondat megszületéséhez 2 óra 37 percre volt szükség. Apás szülés, anya nélkül. Viszonylag ritka. Az anyás változathoz volt szerencsénk. Szerencsénk volt. Hány első mondatunk lesz még az életben? Remélem, még rengeteg, mint ahogy volt is már jó néhány. Azóta tudom, hogy mennyire hiányoztál, hogy együtt fogalmazzuk az életünket. Hazamenni hozzád biztonság. Mindaz, ami a családban történik a Te érdemed. A gondosan megszervezett hétköznapok, az emlékezetes ünnepnapok. Nem tudom kifejezni azt a hiányt, amit akkor érzek, amikor el kell hagyjalak Titeket. Valóban létezik kapuzárási pánik, én ezt minden reggel átélem, amikor elfordítom a kulcsot a zárban. De megnyugtat, hogy te vagy a gyerekeinkkel, csak az bosszant, hogy én nem lehetek ott. Nincs semmi csábítóbb a világon, mint veletek lenni, belemerülni abba a sokszínű világba, amit Te teremtesz a gyerekeinknek, és nincs nagyobb fájdalom, mint a kertkapun kilépve ezt kizárni nap, mint nap az életemből. Az otthon melegsége - sok minden mellett ez összegezi számomra mindazt az erőfeszítést, amit értünk teszel. Mindketten túl vagyunk már négy ikszen, de hála a négy iksznek nem érezzük annyinak magunkat, így valószínű hogy az x-ek nem csak a nemre, hanem a korra is hatással vannak. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez igaz-e az y-okra is...

Boldog születésnapot!

Zoli

18 megjegyzés:

kikocs írta...

Isten éltessen! :)

Dominika írta...

Gyönyörű!
És boldog szülinapot kívánok én is!

khase írta...

Nagyon boldog születesnapot kivanok Neked Szilvi, isten eltessen meg soksok evig ilyen boldogsagban, egeszsegben es ekkora szeretetben!!!
Sok puszi Orsi

ps. nagyon meghato, amit Zoli irt, csak ugy arad belöle a szeretet, a ragaszkodas, tenyleg nagyon jo csapat vagytok igy együtt!!!!

Lepkevár írta...

Szilvi, boldog szülinapot! :)

Unknown írta...

Jó volt olvasni Zoli írását!

Boldog szülinapot Szilvi és még sok-sok boldog évet!

Vera írta...

Ez nagyon szép volt!
Szilvi, itt is nagyon boldog szülinapot kívánok! :) És tényleg, meglesz majd az a bizonyos 10 km ebből az alkalomból? :-))

panka írta...

Kívánom neked, hogy még nagyon sok boldog születésnapot ülhess négy gyönyörű lánykáddal és azzal az emberrel, aki ilyen szépeket tud írni rólad, neked. :-)

Ildi írta...

Nem bírok megszólalni(így,írásban sem:))Nagyon megható,gyönyörűen fogalmazta meg Zoli.
Isten éltessen!

MJ írta...

Boldog születésnapot! Még nagyon sokat. :)))

Dius írta...

Hát... nehéz megszólalni.
Szilvi, az Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig. :)

Zoli, Neked pedig köszönöm, hogy itt írtad le.. :)

kedveslany írta...

Kedves Szitya !
Kívánok Neked én is nagyon sok boldogságot, egészséget és életed végéig tartó igaz szerelmet. Gyönyörűen írt Zoli. Meglepetés volt ? köszönjük,hogy mi is olvashattuk ezt a vallomást. Szeretettel :Ági

Szitya írta...

Nagyon szépen köszönöm Nektek, a kedves köszöntéseket! És főleg, köszönöm Zolinak!
Valójában, attól tartottam, hogy nagyon megvisel majd ez a nap, a maga konok tényével, de végül is nem!
Puszi mindenkinek!

Timi írta...

Itt is Boldog Szülinapot:-))

Szilvi ez egy igazi szerelmes vallomás a Te imádott Férjecskédtől,ennél szebb ajándékot nem is adhatott mint e pár sort.

Meghatódtam és libabőrös lettem,maradjatok így még 1000 évig.

Millió pusza és ölelés

Eperke írta...

Boldog szülinapot!!!!!

Loihi írta...

Isten éltessen sokáig! :-)

kata írta...

Nem akarom Zolit dicsérni (pedig lehetne és már tettem is:)és csak a fantasztikus jelzőt ismételném jópárszor), hiszen te a szülinapod, úgyhogy csak annyit, választani tudni kell!

Olyan jó és köszönöm, hogy ismerhetlek benneteket!

Puszi,
Kata

Szitya írta...

Még egyszer köszönöm mindenkinek!
És hát, Kata: már megint jól beletrafáltál!!!

Névtelen írta...

Kedves Szilvi!

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Szeretettel:
Vica (ismeretlen olvasóid egyike)