Pages

2012. február 6., hétfő

Étkező kilátással



Ha már nem síelünk....

17 megjegyzés:

egy anya írta...

Gyönyörű, de nem fagytok meg? :)

zafiram írta...

Pazar!

Szitya írta...

Virág!
Nem! Ez a télikert kb. hat éve épült, és elég jól szigetelt! És van egy fűtőtest is. Itt étkezünk, és mindig hangulatos: ha este (vagy téli reggeleken) gyertyákat gyújtunk, akkor visszatükröződik fent. Ilyenkor meg.... Szinte velünk van a 80 éves fa, és világos van, nagyon.

Anikó írta...

Ez nagyon hangulatos, most igazán télikert!:-) Jó lehet itt étkezni!

egy anya írta...

Hát, ah nem fáztok, akkor képzeletben én is ott reggelizem holnap reggel! :)

Szitya írta...

Virág!
Gyere! Várunk!!! Mit kérsz? Muffint, kuglófot, vagy ugyancsak házi készítésű zsömlét? Van anyukám-féle baracklekvár, vagy anyósom-féle narancslekvár (idegenkedtem tőle, de meglepően finom!)

Juli írta...

És Ti komolyan itt esztek????? Júúúú, irigykedem... :)

Szitya írta...

Igen, Juli, itt! :-) És mindig is mondom, hogy szerencsés vagyok! :-)

Timi írta...

Nem csak a téli kertes étkező ilyen szép és hangulatos,az egész lakás hangulatából árad a szeretet,béke és a meghittség!!:-))

Szitya írta...

Jé, Timi! Újra itt?! De jó!!! Puszi! És köszi! :-)

Juli írta...

Különben, ha nem magán és intim szféra romboló, tehetnél fel képeket a hazátok többi pontjáról is... Mert, -ahogy Timi írta-, én ugyan még nem láttam, de biztosan olyan, ahogy Ő is leírta :)

khase írta...

Még a jeges-havas kilátás ellenére is látszik-érzödik a melegséges családi-fészek-hangulat, olyan, mintha egy kerekerdö közepén állna a házatok :) elképzelem hozzá a gyertyákat, nem csodálom, hogy szerettek ott ücsörögni :) Na és a házi lekvár is nagyon finom lehet :))
SOk pusszi Nektek! Orsi

kedveslany írta...

Kedves Szitya!
Már többször írtál a télikertről és elképzeltem, milyen lehet. Hát sejtettem, hogy inspiráló, meghitt és nagyon szeretnivaló,de a valóság egy CSODA!!! Köszönöm, hogy megosztottad.Nagyon sok boldog "élvezkedést" kívánok!
Szeretettel Kedveslány

Névtelen írta...

Régi olvasóként, egészen új megjegyzésíóként köszönöm ezeket a képeket. Szívem mélyén már látom is a parókia oldalán a hasonló kis részt, amit mi igaziból nappalinak szánunk.Nagy öröm lenne számomra, ha egykor én is bemutathatnám.Gratulálok...az íráshoz is.
Tisztelettel
:) VRJúlia

Szitya írta...

Juli! Hát, ha majd úgy jön, akkor biztos lesz több részlet is... :-) Addig itt van a festéses-tapétázós bejegyzésem http://www.zeki-szitya.blogspot.com/2011/09/valtozasok.html , habár nekem most valamiért nem adja ki a képeket... :-(

Szitya írta...

kedveslány és khase! Köszi, kedvesek vagytok, mint mindig!
VRJúlia! Örülök, hogy "előbújtál", és persze kívánom, hogy nektek is legyen ilyen szépetek a parókián!

Ditke írta...

Ez valami csodaszép :)