Pages

2012. február 9., csütörtök

Szolgálati közlemény

.... főleg kedveslánynak, de mindenkinek, akit érdekel.
Fent van a laptopkonyhán a bagett receptje és videója, szerénységemmel. A filmhez csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy ismételten látszódik, hogy miért is nem lettem filmsztár - továbbá az (kulisszatitok!!!!), hogy a tészta egy picit tovább kelt a gépben, mint kellett volna. Így lett csak két bagett, ha ügyesen csináljátok, több lesz! Szóval, ha valaki már megint meg szeretne nézni engem "élőben", mozogva és beszélve, hajrá! A péksütemény rovatban egyébként - egyelőre - csak én szerepelek Sanyival; igyekszünk majd javítani ezen az arányon a jövőben! A filmeket inkább nem kommentálnám tovább, a receptek jók! :-)
Jó étvágyat!!!
(u.i.: A sminkesünket, Boda Gabit, bátran ajánlom mindenkinek!)

6 megjegyzés:

kedveslany írta...

Kedves Szitya !
IMÁDTAM!Jókat derültem a pékeskedéseteken, Nagyon jó páros vagytok. Én nem értem,miért nem szeretnél gyakrabban szerepelni. Hiteles, kedves,ügyes vagy. Valentin napra ugyanígy szőlővel, sajttal, borral szeretném elkészíteni a családomnak.A hétvégén a húst,a maffint,pizzát tesztelem. Remélem sikerrel!
KÖSZÖNET MINDEZEKÉRT!!!
Holnapra sok siker. Reggel godolok Rátok,hogy szép legyen a fonás és boldogok legyenek a Lányok. Szép hétvégét!
Szeretettel:Ági

Juli írta...

Nahát!!!! Neked mindig ilyen megfontoltak a mozdulataid, vagy ez a kamerának köszönhető???

Jó volt nézni :))))

Zsuzsi írta...

Kedves Szitya!
Őszintén mondom, hogy gyakrabban kéne forgass. Jöjjön a többi családi kedvencetek szépen sorban. Én nagyon élvezzem és azokat a videókat amikben te szerepelsz eddig mindig végignéztem és most is kedvet kaptam. Lehet, hogy holnap bagettet sütök :) Szóval hajrá, csak így tovább! üdv: Zsuzsi

Dominika írta...

Nekem is tetszett. Semmi flanc, csak a lényeg. :-)))

Bartos Erika írta...

Nagyon megörültem Neked és a hétvégén megsütöm a bagettet. Még soha nem néztem be a virtuális konyhádba, de most rászokok... (egyszerűen elkerülte a figyelmemet!) Erika

Szitya írta...

Ha angolul írhatnám, azt írnám: "Ladies! You made my day!"
Valami olyasmi, hogy nagyon feldobtátok a napomat ezekkel a kommentekkel!!! És hogy megfontoltak lennének a mozdulataim? De érdekes... Nem hiszem, hogy pont az jutott az eszembe a forgatás során, hogy nehogy kapkodjak, tehát akkor valószínűleg igen, ilyen megfontolt vagyok a konyhában... :-)
Jó sütés-főzést azoknak, akik kedvet kaptak!!!
Valentin-napi ötletnek remek lesz az a bagett!!!
Erika! Örülök, hogy ez a bejegyzés rábírt arra, hogy benéz a konyhánkba!
És igen, Dominika, itt tényleg nincs szükség flancra. A kenyér, az ilyen!!!
Zsuzsi! A legutóbbi forgatás után azt mondtam, hogy soha többé (még lesz majd egy recept, egyébként...), mert ha megnézitek a "civil" nyerteseink filmjeit, hát ők is olyan profik, hogy én nagyon picinek éreztem magamat, és úgy gondoltam, hogy ezentúl mindig másra hagyom a kamera előtti létet. Dehát, soha ne mondd, hogy soha! :-)