Pages

2010. július 28., szerda

Garda-tavi kirándulások - folytatás

"Ti igazán fantasztikus szülők vagytok, hogy ilyen helyre elhoztatok minket!"- mondta nekünk Zita négy évvel ezelőtt, amikor a szállodában talált prospektust követve, először elzarándokoltunk Gardalandbe. Akkor az Ikrek még nagyon aprócskák voltak, ők nem jöttek velünk, csak a két "Nagy". És Zita ilyen reakciója után, nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy egyszer még vissza kell majd oda mennünk, immáron hatosban. A Nagyok nyúztak is, mindig, amikor a Garda-tónál jártunk (a Kicsik kevésbé, nem tudván pontosan,hogy miről van szó), mi pedig próbáltuk kitolni az időpontot. Idén már nem volt menekvés...

Megneveztünk egy napot... A kánikulát minden napra ugyanakkorára ígérték... Korán odaértünk, az elsők között váltottunk jegyet. De azért sok őrült döntött úgy aznap, hogy 36-38 fokban is ebben a vidámpark-vízividámpark-disneyland egyvelegben akarja tölteni a napot....
Az első félórás sorban állás után kiváltottuk a nagyon ügyesen kitalált expressz-jegyet, aminek az a lényege, hogy egy nem kis összegért - a belépőjegy árán túl - gyorsított belépési lehetőséget kapunk kb. 8-10 alkalmatosságra (van, amire kétszer is). Hatunknak így már igen komoly pénzbe került ez a kis "buli", de legalább az idegeink megkímélődtek, és tényleg fel tudtunk ülni mindenre, amire szerettünk (szerettek) volna.
Vonatoztunk a levegőben,

pörögtünk vízen és vulkán belsőben,

traktoroztunk a farmon, voltunk 4D-s moziban (még a szék is mozgott), suhantunk kenuban (én azt nagyon nem élveztem az enyhén hullámvasutas érzés miatt, de nem volt választásom, négy gyereknél...), megjárták az elvarázsolt házikót, és még biztos kihagytam párat.
Hogy megérte-e? Boldog vigyorukat elnézve: IGEN!!!

Hogy elfáradtunk-e és kitikkadtunk-e? IGEN!!!

Hogy visszamegyünk-e még? Hát,izé... ha lehetne, akkor nem...
Szerintem már így is tényleg jófej szülők voltunk....       

2 megjegyzés:

JuditAu írta...

Ez a hely olyasmi, mint a Movie World itt Gold Coaston... :)

Hát ez aztán igazán tartalmas nyaralás volt. Mindig megállapítom, hogy nagyon szerencsés lányaid vannak, hogy ennyi különleges élményben van részük!

sedith írta...

Azért klassz lehetett! Ahhoz a várhoz én is felmentem volna!:)