Pages

2010. október 10., vasárnap

El sem hiszem...

Igen, a figyelmes olvasónál talán már "összeérnek" a szálak... Móni, a maga zseniális praktikáival és négy gyermekével, és én, egy és ugyanazon projekten dolgozunk már egy ideje. Móni is egészen régóta ügyködik azon, hogy valami újat, valami mást, valami finomat és valami szépet hozzunk létre, de nálunk, azaz Zolinál és cégénél, ez már körülbelül egy éves folyamat kicsúcsosodása.

Az egy év fejtörés, rengeteg megbeszélés és nem kevés papírmunka után, végre stúdióba vonultunk bő tíz napra, ahonnan - nagyon remélem - valami igazán vidámat, üdítőt és látványosat "hozunk" majd ki.

Ez csapatmunka. Nagyon az. Aminek szerves része az, amikor Móni megörvendeztetett minket a megbeszélésekre hozott, frissen sütött croissant-jai val és egyéb ínycsiklandó finomságaival (amiből ő -tanúsíthatom - hihetetlen önfegyelemmel, sosem fogyasztott, tartva egyre eredményesebb fogyókúráját), de ugyanúgy a humor, amit pl. Laci csillantott meg, Móni ama bizonyos segítsütije kapcsán. Része még a rugalmasság, a készség arra, hogy mindig azt oldjuk meg éppen, közösen és zokszó nékül, amit kell. Része még egy hatalmas nagy szervezés, táblázat-gyártás és az elfogadás is, hogy ezek a tervek és táblázatok nem úgy valósulnak meg, ahogy azt terveztük. Része még egy együtt-lélegzés, ami a közös izgalomtól és lelkesedéstől válik fantasztikussá.

Hogy milyen lesz? Nos, véleményünk szerint jó. Kerek. Egész. Teljes. Csak azt szeretnénk "forradalmasítani", megújítani - szerényebben -, amit a rendelkezésünkre álló technika felkínál nekünk. Az emberi vonalat, a finom ízeket és a közös főzés örömét nem.

Folytatás következik.....

6 megjegyzés:

Maimoni írta...

:)) Nagyon kíváncsi vagyok!! Jó pihenést:)

SKY írta...

Ez nem ééér!!! Jó jó, pont én mondom, de nem bírom kivárni türelemmel a folytatást... Kééérlek Szilvi, légy kegyes hozzám... (is)

Nagyon jól és izgalmasan hangzik :)
Bármi legyen is ez, csak fantasztikus lehet. Úgyhogy előre is szívből és örömmel kívánok hozzá sok sok sikert, örömöt, és minden egyebet, amit Ti kívántok!!!
Kinga

khase írta...

Huuu de felcsigaztal, nagyon kivancsi vagyok en is, mi sül ki ebböl a projektböl, de nagyon izgalmasan hangzik :)
Kivanom en is, hogy ugy sikerüljön, ahogy a legjobban szeretnetek :)))
Szep hetet!

JuditAu írta...

Nagyon izgalmas! És bár nagyjából tudom mi lesz, azért nagyon kiváncsian várom a végeredményt! :)

Vivien írta...

Drukkolok, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Szerencsére Móni bőbeszédűbb nálad, így ott már nem csak tapogatózni lehetett, hanem látni is... :)

Sok sikert kívánok Nektek! :)

Vivien

ui.: kívánság recept is lesz? Úgy értem, amit esetleg nem tudnék egyedül megcsinálni, de szívesen elkészíteném - segítséggel... :)

F.B. Dóri írta...

Hű, ez nagyon izgin hangzik! (Kattintottam a linkre, így én tudom miről van szó ;) ) Sok sikert a munkálatokhoz! Kíváncsian várom az eredményt! Nagyon jól hangzik a dolog. :)

Dóri