Pages

2011. január 28., péntek

Egyszer felnőnek, mind...

Imola

Dögönyözöm őt, puszilgatom, vihorászunk a puszta együttlét örömétől. Mivel hihetetlenül hajlékony, "kettéhajtom" (a lábát a fejéhez érintve), és mímelt felháborodással megkérdezem tőle:
"Hát neked meg ki engedte meg, hogy így megnőjjél?!?! Még csak ekkorának kellene lenned, ni ("félbehajtva")!"
Visszavigyorog rám és megsúgja bizalmasan:
"Apa! Apa engedte meg!"
"Nahát! És hogyhogy én erről nem tudok?!?!"
"Mert ez a mi titkunk! Apáé és az enyém!"- csillogtatja vissza boldog mosolyát még az őrületesen szép szemein keresztül is.

Klára

Elöljáróban csak annyit, hogy bő másfél éve, Zita folyton azzal nyaggatott minket, hogy szeretne egy kisöcsit. Már a Jézuskától is ezt akarta kérni... Persze, tiltakoztunk. De aztán, egyik este csak megkérdeztük az érintett delikvenseket, hogy mit szólnának hozzá. Imó duzzogva azt mondta, hogy na jó, kölcsönadná neki a Barbiekat (egy öcsinek?!?!), Emma kerek-perec elutasította az indítványt, és Klára is azt mondta (már akkor nagyon bölcsen), hogy "Szerintem jól vagyunk mi így, hatan...."

"Másodjáróban" pedig még annyit, hogy Klára, ha ő választhat, mindig családi videókat néz, azokból is olyanokat, amikor ő és Imó még kisbabák.

A jelenet az oviban zajlott. Az egyik ovis társ anyukája behozta a kistesót, baba-hordozóban. Klára sürgött-forgott körülötte... Rám nézett, vágyakozó vigyorral:
"Olyan édi, nem?!?"
Nahát... Miután egyetértettem vele (igen, a baba tényleg nagyon aranyos) , visszakérdeztem:
"Mi van, Klára, szeretnél egy kistestvért?!?"
Mire ő:
"Nem. Engem szüljél meg újra!"

3 megjegyzés:

Timi írta...

Ez a ragaszkodás és a feltétlen szeretet.Őket babusgassuk újra és már most tudják nem biztos jó felnőni,jobb volt otthon anyával!IMÁDOM ŐKET(és itt nem csak a sajátjaimra gondolok)!!Pusza

Ildi írta...

Ez nagyon aranyos volt:)

khase írta...

Jaj de dragak voltak bebikent es most is :)))) Tenyleg annyira gyorsan felnönek, pedig az enyem meg csak 2,5 eves, de neha visszasirom az idöt, mikor meg olyan igazi kis babusgatnivalo baba volt :)

Zita jobban van mar?? A sport es a levegö tenyleg sokat segit, remelem, most mar elkerül Benneteket minden betegseg!!! Az viszont szuper, hogy Zoltannak ennyire jok lettek az eredmenyei!!!!

Nagyon tetszik a föoldalra feltett kep is a lanyokrol!!

Szep hetveget meg Nektek!!!