Pages

2011. január 4., kedd

Hip-hip hurrá! www.laptopkonyha.hu


Zoli most hívott.... beleremegtem, majd' megkönnyeztem.

Tavaly tavasz óta készülődik. 2010. végére "vártuk". Kicsit túlhordtuk. De végül: MEGSZÜLETETT!!!!
10/10-es Apgar-ral ott piheg a világhálón. Szeretnénk még egy kicsit inkubátorban tartani, mielőtt a nagy világnak is kihirdetjük, szétkürtöljük rádiókban, tévékben és óriásplakátokon. Arra kérünk titeket, kedves olvasók, hogy így tekintsétek meg!
Legyetek kedvesek, látogassatok oda, nézzetek szét! Remélem, hogy szerintetek is olyan "ennivaló", mint amilyennek mi találjuk. Kívánom, hogy leljétek örömötöket benne, főzzetek jókat, vigyétek be a laptopotokat a konyhába és érezzétek, hogy valaki elkísér titeket!

A laptopkonyha alapvetően egy ún. "on-line főzőiskolának" tekinti önmagát. Tehát kezdők is bátran közelítsenek! Olyanok is, akik nem nagyon merészkednek a konyhába! És olyanok is, akik rutinosak, de mindig vevők az újra!

Nem is akarom túlragozni, túl izgatott vagyok ahhoz, remeg a kezem gépelés közben. 

Szóval örüljetek velem, menjetek az oldalra, szurkoljatok nekünk, ha tetszik, főzzetek finomakat és ajánljátok olyanoknak, akiket érdekelhet!

Hozzáteszem: a kritikákat is jó szívvel vesszük!

Tehát: www.laptopkonyha.hu, ahol OZ (azaz Olgyai Zoltán) és Buza Sándor vár mindenkit, no meg persze a mi munkánk, beleértve a gasztroblog-körökben méltán népszerű Maimonit is!

Vivát!!!!!
Ja! És SZURKOLJATOK nekünk! Légyszi, légyszi, légyszi!
És ha valami épkézláb hozzáfűznivalót is szeretnétek olvasni az én kissé túl izgatottá lett bejegyzésemen kívül, menjetek Mónihoz, aki némileg higgadtabban számol be a nagy eseményről!

19 megjegyzés:

Unknown írta...

Tök jó lett. Gratulálok! :)

Maimoni írta...

Engem meg Sanyi hívott! Most körmölöm a bejegyzést, jó gyors voltál!!!:))))

Szitya írta...

Muszáj volt, Móni!
Egy részről, mert mennem kellett a gyerekek atlétika-edzésére, más részről, mert iszonyú izgatott voltam és MUSZÁj volt írnom! Bár, gondolom, túl sok épkézláb és "költői" mondat nem született.

khase írta...

Szupppper, hogy elkeszült, mar többször raklikkeltem a cimre, de eddig nem volt semmi, most örülök, hogy megtelik élettel-étellel az oldal :)))
Nagyon nagyon drukkolok Nektek es gratulalok hozza, szerintem nagyon jooo lett, ha lesz kicsit több idöm, atbogaraszom reszletesen!!!!

Szep hetet es sok puszi Nektek!

zafiram írta...

NAgyon jó lett! Ugyan még nem tudtam elmélyedni benne, de a kedvet meghoztátok hozzá:)))) Gratulálok!

Timi írta...

Szia Szilvi.
Nagyon szórakoztató,Én már regisztráltam.Meg néztem Sanyi narancs filézését isteni volt,és még 1 desszertet tényleg nagyon jó!:))
Pusza Timi

Vivien írta...

Gratulálok! :) Természetesen már regisztráltam is, és egy pillanatra bele is néztem, mielőtt írtam volna. :) Pár nap múlva, otthon, majd jobban elmélyülök benne, most nincs rá időm, de már nagyon vártam.

Nagyon guszta a külseje, a kinézete, vonzza az embert, csábít a kipróbálásra.

Szóval, ügyesek vagytok, már várom, hogy belemerülhessek a laptopkonyha szépségébe. :)

További jó munkát, sok sok sikert kívánok Nektek hozzá! :)

Puszi Nektek!

Vivien

zsuzsmok írta...

Éreztem, hogy valamiért be kellet néznem most Hozzád!! :))
Gratulálok!!!

Gabika írta...

Gratulálok a "szüléshez"! Már Móninak is írtam, meg fogom nézni! Feltétlenül!!! Igaz, hogy "csak" asztali pc-n, de ott biztosan! Szóval, még egyszer gratula, kívánok a "gyermeknek" sok sikert! :)) Gabika

Maculi írta...

Szilvi, nagyon szuper lett! Annyira örülök, hogy megcsináltátok, hogy kész. Fantasztikusan ügyesek vagytok, sok-sok-sok sikert hozzá, és naná, hogy reklámozom!:)
pusza, Macus

sedith írta...

Ott jártam, regisztráltam, most többre nem futja. Első ránézésre nagyon klassz. MAjd jövök....:)

És GRATULÁLOK!!!:)

Timi írta...

Szilvi!

Gratulálok! Nagyon tetszik... ügyesek vagytok!
Drukkolok érte(tek)!

Most tök fura érzésem van... és ez kapcsolatos a "híres emberekkel"... hehehe...

puszi és még egyszer gratulálok!
Timi

Vera írta...

gratulálok!!!! Annyira drukkoltam! Nagyon tetszik! Pont jókor. amikor nekem meg lassan új konyhám lesz... :D

Dius írta...

Milyen érdekes, épp ma kora délután néztem rá, akkor még üres volt. Erre most meg már még regisztrálni is tudtam. :)
Gratulálok a megszületéshez, és kívánok Nektek nagyon nagy sikereket. Mindenképpen ki fogok próbálni több receptet is, igénybe véve majd a videós segítséget, és ha megtanulok igazán jó levest főzni, a férjem hálája is örökké üldözni fog majd benneteket. :)
Drukk... és komolyan mondom, hogy le a kalappal előttetek, hogy megcsináltátok.. :)

JuditAu írta...

Nagyon profi, nagyszabású, szép, csupajót tudok mondani róla!
Gratulálok hozzá, kívánom, hogy minden hozzáfűzött reményeteket valóra váltsa!

KisMesterek írta...

Gratulálok, regisztráltam. Móninál, már leírtam a benyomásaimat pro kontra. Drukkolok, nagyon sok sikert kívánok! Még az jutott eszembe, hogy a receptek leírásánál kinyomtathatóvá kellene tenni az amúgy kiváló recepteket.

Szitya írta...

Szia Krisztallit!
Köszönöm, hogy ide is benéztél! Az valóban szubjektív, hogy ki kit szeret és miért. Igazad van, a főszereplőkről még majd többet kell mesélnünk. Viszont van itt egy valami. OZ szép lassan jött bele, lehet, hogy egy első receptet láttál. Viszont, ami iszonyú fontos, hogy ez NEM egy tévéműsor. Éppen ez a pláne. Ha tévéműsor lenne, akkor Sanyi is sokkal "magamutogatóbb" lenne, itt viszont inkább szeretnének didaktikusak lenni, az oktató cél miatt.
Szóval, persze, hogy az a pláne ebben, hogy filmek vannak, de tulajdonképpen nem feltétlenül szórakoztató céllal. Azok a részek majd megjelennek a "humorzsák" részen... :-)

Még egyszer köszi neked és KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, aki írt ide és aki regisztrált!
Puszi, Szilvi

Bogár és Gerti írta...

Gratulálunk!!!
Puszi

éva írta...

Szia Szilvi,
Regisztráltam, szörföltem, bele-bele nézegettem a recept-költeményekbe. Tetszik nagyon, hogy főleg(ahogy eddig láttam) összetett és bonyolultabb ételek szerepelnek a palettán.
Igényes munka, honlap, videók, látszik, hogy rengeteget dolgoztatok vele.
Gratulálok!