Pages

2011. február 17., csütörtök

Lavór és törülköző: a nagy visszatérés

A gyomorinfluenza, immáron harmadjára, visszatért újra szerény hajlékunkba; úgy érezte, hogy még nem tett elegendő kárt bennünk. Legújabb áldozata a mi szegény tündér-palántánk, azaz Imola. Lavórt már használt, törülközö az ágyához készítve. Néz a nagy-nagy szemeivel és néha azt mondja: "Fáj a hasam!" Ha azt kérdezzük, van-e hányingere, ugyanígy néz és azt mondja: "Hát, nem tudom." Az összes hercegnős mesét fel kellett már neki olvasni, már amikor a tévénézést hajlandó volt felfüggeszteni. Többször elaludt és hangsúlyozza, hogy igen, próbál még többet, mert akkor gyógyul. Hiszen egy hét múlva nekik is farsang lesz! Imó olyan aranyos betegnek is!

4 megjegyzés:

Lepkevár írta...

Kis drága...

Szilvi, jó hír, hogy nálunk ugyanez összesen két nap alatt lement, szerintem nálatok sem tart tovább. Ilyen ínséges időkben már ennyinek is lehet örülni. :) Jobbulást Imónak!

Timi írta...

Jobbulást Imónak!Mi sem maradtunk ki,de nálunk Nono száraz,Niki hurutos köhögéssel szenvedett.Nono hétfőtől suli,Niki meg ma a gyógyszernek köszönhetően nyugodtan alszik és nem köhög,Én is jobban vagyok csak néha akarok még 1 kicsit megfulladni,de sok gyógyteát iszom.Kitartás nemsokára itt a tavasz és jobban leszünk mindannyian!!!:))

Vivien írta...

Jaj, szegénykém! Jobbulást Neki! :( Sok gyógypuszit küldök.

Vivien

khase írta...

Jobbulast Imonak!!!!! szegenyek, jol vegigmegy most rajtatok mindenfele virus :(

Azert szep 7veget es vigyazzatok Magatokra!!!
Sok puszi!!! Orsi