Pages

2011. február 24., csütörtök

Második felvonás

A mai napon elérkezett az ovis farsang ideje is.
Imola pont mostantól mehetett újra oviba, úgyhogy, a sok nyavalya között ez azért igazán szerencse, hogy minden gyermek eljutott a farsangi mulatságára!
Imókánk kissé úgy mozgott megérkezéskor, mint aki először jár az intézményben, riadt volt, félénk és anyás. No meg persze tündéri, hiszen tegnap végül - az utolsó utáni pillanatban -mégis megtaláltunk a jelmezét, amit még a legutóbbi előtti karácsonyra kapott.
A vörös hajú démon a megszeppent Imola mellett pedig Klára-Arielle-Sellőlány! A megilletődöttségről még hírből sem hallott....

Megszeppent-Tündér-Imola és a varázspálcája.

 Farsangoló ikrek: Klára hableány és Imola (tavasz?)tündér bulira készen!

Ez a kép nagyon tetszik nekem. Ibolya néni gondoskodó-kedves mozdulata miatt, ahogy Imó szárnyait igazgatja...
A lányok igen lelkesen tértek haza. Nem gondolnám, hogy a főváros legjobb, legkreatívabb óvodájába jártak volna/járnának a gyerekeim. De egyik pozitívumuk az, hogy minden ünnepségre úgy készülnek az óvónők, hogy ők maguk beöltöznek és előadnak egy kis színdarabot a gyerekeknek. És ezt a gyerekek imádják. Ma is volt ilyen előadás, és ma is imádták.
Még megjegyezném, hogy Klára uszonyát kölcsönkaptuk Emma egyik ikerpár osztálytársainak anyukájától, akinek ezúton is köszönjük (Timinek pedig az ötletet!). A lila flitteres felső kompromisszum eredménye: először csak egy (fürdőruha)melltartót (vagy végül ezt a kis bolerót) akart felvenni Klára, de én már annyira rettegek egy újabb megbetegedéstől, hogy rávettem őt arra, hogy bár kissé kevésbé Arielle-hű lesz így, a flitterek pikkelyeknek is hathatnak és akkor erősítjük a "halas" vonalat. Szerencsére belement. A paróka adott volt már ugye, Zita karácsonyi ajándéka révén. Ami érdekes, az, hogy Klára ragaszkodott ahhoz, hogy kölcsönkérje nagyapja pipáját, mert van egy jelenet a Kis hableányban, ahol Arielle pipázik, és ő azt a jelenetet szerette volna életre kelteni. Tehát Klára volt a pipázó hableány a Sashalmi Manoda mai farsangján....

Amikor hazaértek, azonnal berakatták Gryllus Vilmos maszkabálját....

4 megjegyzés:

kikocs írta...

Nagyon aranyosak! :) Ez az ariel-haj! :D :D :D És a pipát is teljesen megértem. A tündérke meg igazán tündéri!
Nagyon jó, hogy végül ott lehettek mindketten.

khase írta...

Örülök, hogy ilyen jol sikerült a farsang es hogy Imo is reszt tudott venni rajta!
Nagyon jol sikerültek a jelmezek is, Imoe olyan kis lagy, finom, Klara meg nagyon vagany azzal a vörös parokaval!!!!

Megint egy piros pipaval több a februari program-listatokon :)))

Szep hetveget Nektek, puszi: Orsi

Vivien írta...

Édesek! :)

Jól látom, h Imo jóval magasabb Kláránál???

Puszi.

Vivien

Timi írta...

Imádni valóak és nagyon örülök neki,hogy Imonak is sikerült eljutni a bulikra,és remélem most már teljesen sínen van a jubileumi szülinapi rendezvényetek is és mindenki nagyon izgatottan készül a holnapra!!!!Az ötleteket mindig nagyon szívesen megosztom veled!!!
Pusza