Pages

2011. február 12., szombat

Lehet.....?

Sur la photo, le lit d'une fille qui va bientot avoir son anniversaire. Le neuvieme. Apparemment, elle aime bien les chiens et les cheuvaux...

Lehet, hogy a képen szereplő ágy tulajdonosa kicsit kedveli a kutyákat? Meg a lovakat? Meg a plüsskutyákat? Meg a plüsslovakat?
Lehet, hogy a közelgő születésnapjára összeállítandó ajándéklistáján szerepel majd... egy kutya? Egy ló? Egy plüsskutya? Egy plüssló?
Lehet, hogy ez a drága gyermek, aki immáron kilencévesnek készül, még mindig egy nagy álmodozó, aki csak úgy érzi jól magát, hogy ha körülveszik kutyák? Lovak? Plüsskutyák? Plüsslovak?
Lehet, hogy ez a leendő szülinapos azért nem lázítja fel az újabb kutya-, ló-, plüsskutya- és plüssló-igényével anyukája lelkét, mert az egy picit gyermekkori saját magára ismer? (csak picit: kizárólag plüssvonalon.)
Lehet, hogy a képen szereplő ágy tulajdonosát imádja a képen szereplő ágy tulajdonosának anyukája???

4 megjegyzés:

NőiCsizma írta...

Lehet...
De nem kell hozzá álmodozónak lenni! :)
Csak szeretni.

Timi írta...

Addig jó amíg álmodozni tudnak és a nagy világ nem szippantja be őket. Nono is imád az állatkái között aludni,olyan édesek olyankor(is).Minket anyukákat meg reméljük mindig imádnak,akkor is ha úgy érzik az agyukra megyünk.Ezt hívják feltétel nélküli szeretetnek(és szerelemnek ha a gyerekeinkről van szó).Sikerült eljutnod a fodrászhoz????(Ha gondolod,tudok segíteni a le növéseden,csak festék kell és Én bekenem,magamnak is saját kezűleg csinálom)!!:)))

Vivien írta...

Szerintem biztosan! :)

Azért azon a kilences számon ledöbbentem. :( Miért kell ilyen gyorsan nőniük!?!?!?

Hadd álmodozzon, hadd imádja még a plüssöket, hadd élvezzétek Ti is, hogy MÉG gyerek! :)

Puszi.

Szitya írta...

Döbbenek én is rendesen, Vivi...
Timi! Köszi a felajánlást, de most ismét csillant a remény a holnappal kapcsolatban... Hátha...