Pages

2010. január 3., vasárnap

Az utazás dolgos "böjtje"

Egy hétre utaztunk el. (A mi részünkről) hatan: öt nő (pontosabban egy plusz négy nőpalánta) és egy magára adó férfi. Utaztunk, síeltünk, Karácsony másnapját és Szilvesztert ünnepeltük, korcsolyáztunk, sétáltunk, vacsoráztunk és reggeliztünk a szállodában; szóval sokféle ruhát magunkra öltöttünk.

A böröndökbe való be- és kipakolás kétes mámorán kívül, ez rengeteg mosnivalót jelent. Egy színes, egy rózsaszín, egy búskomor (fekete-szürke-sötétkék) és egy fehér. No meg az összes síruha. Ez alsó hangon is minimum 7 mosás, még a mi nagyteljesítményű masinánkban is. Ezt utána ki is kell teregetni. No meg össze kell hajtogatni (kevés esetben vasalni - csak, amit tényleg muszáj!!!!!), és végül mindent a helyére tenni. Szuper!!!!

Ez nem panasz. Sőt! Tulajdonképpen öröm. Kicsit babrás-munkás, és rettentő időigényes, de öröm. Annyira, hogy nemsokára újrakezdem!!!!! 

5 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Nagyon szeretek mosni... még a teregetés is hagyján, de a beszedés, elpakolás... ez nagyon megvisel engem :P a mosogatásnál is :P
Jó mókát :D
Puszi

Valér írta...

Szia Szilvi!

Nagyon merem ajánlani, hogy írjál a következő Jézuskának, de már lehet, hogy jobban jársz, a nyuszinak, hogy hozzon neked egy szárítógépet. Mikor a srácok megszülettek, az új lakásunkba vettünk, annyira megszerettem, hogy még ide is beszereztem egyet. Ha hiszed, ha nem, az ingeken kívül szinte semmit sem kell vasalni, ha időben kiveszed, köszönet annak aki kitalálta, a mosogatógép után ezt a szerkezetet imádom a legjobban. Igaz karácsony előtt kicsit megviccelt a szerkezetem, azt hittem elromlott, de szerencsére megjavúlt az elektronikája. Még a kabátokat is ebben szárítom télen. Amúgy köszönöm az üzenetedet, nagyon jól esett.

Puszi

Vali

ui.: holnaptól újra nagy hajtás, és a REGGELI ÉBREDÉSEK......

Zsuzsi írta...

Szia!
Boldog új évet nektek!Véletlenül találtam ide, és már végig is olvastalak visszamenőleg. Maradok. Üdv: Zsuzsi

Szitya írta...

Sziasztok!

Bogár-Gerti! Szerettem volna ünnepi üdvözletet írni neked a publikus blogodba, de valahogy nem ment. Elmagyaráznád internet-zöldfülű virtuális barátnédnak, hogy miként tegyem ezt? Puszi!

Vali!
Sajna, egy külön szárítógép nem fér el nálunk... A mosógépünket pedig nem lenne időszerű lecserélni, ráadásul a two-in-one (mosó- és szárítógép együtt) megoldás nem mindig üdvös... de azért köszi a tippet!

Zsuzsi!
Üdv nálam, nézz be, amikor kedved tartja, és remélem, hogy nem fogsz csalódni!

Nos, most megyek - ismét!!!!- teregetni! :-)

Szilvi

sedith írta...

Éppen beszedni és teregetni kéne - 2 adagot - de inkább ide menekültem, hozzád. Azt hiszem, mindent elmondtam ezzel. :) Ja, még annyit, hoyg ma-holnap megírom mi volt a komor hangvétel oka, nézz majd be hozzám!:)