Pages

2010. január 1., péntek

B.Ú.É.K.!!!!!!

"Gutes neues jahr!!!" - vagy valami ilyesmi, amit ma reggel még, a pompás "villás" reggeli előtt-közben-után elmormoltunk a minket már igen jól ismerő Zapfenhof szálloda dolgozóinak, tulajainak (a kettő több esetben is ugyanaz: itt dolgozik dédi, nagymama, fiú, meny és (déd)unoka is....). Most meg már az igen ködös-szürke magyar fővárosban pötyögöm soraimat édes otthonukban, ahová szerencsésen megérkeztünk.

Szóval Boldog Új Évet!!!! Nagyon tetszik ez a húsz-tízes évszám, remélem nagyon jó is lesz! Elmerengtem 2009-en, de erre majd még visszatérek részletesen is. Most csak beugrottam egy koccintásra:


No és persze egy vidám, ma reggel készült Zapfenhof-búcsúztató, évköszöntő "gyerekes" képpel:


És (mára) végül egy bizonyíték fotóval, hogy: igen, síeltünk (mind a hatan!!!!!), igen, volt hó, igen, nagyon-nagyon jó volt ez az üdülés!!!!!


Részletek - erről az útról is, és a decemberi eseményekről, a jövő hét folyamán várhatók... (remélem, hogy nem csak hiába való várakozás lesz....)

3 megjegyzés:

sedith írta...

Búék, még egyszer! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!:) És remélem, valóban, ez a húsz-tíz csupa jót rejteget mindannyiunk számára! (bár a magam részéről nem vagyok ennyire biztos benne.)

Ancsi írta...

Boldog új esztendőt nektek is!
A 2010 nekem is tetszik. :-)
Örülök, hogy volt hó és hogy jól éreztétek magatokat.
puszi mindenkinek: Ancsi
( ui: kozmetikám átköltözött a XVI.-ker.-be. :))

Bogár és Gerti írta...

:) Nektek is :)
Puszi