Pages

2011. február 21., hétfő

Miközben Japánba igyekeztem, összefutottam egy vidám sportolóval






Szóval, a farsang első felvonása lezajlott. Két elégedett gyermek az eddigi mérleg. Emmus jót rohangászott teniszezőként, majd, amikor a kiszebáb-égetés után érte mentem, szinte repült és ragyogó arccal közölte: "Anya, megnyertem a főnyereményt!". Tombola volt, azaz "Tanoda-mázli", és ott az ő számát húzták ki! És mi volt az egyik főnyeremény (a háromból), ami Emmának jutott? Egy igen csak egyszerű, de azért mégis csak, digitális fényképezőgép!!! Olyan boldog, hogy ihaj! Ha ehhez eszembe jut, hogy a nyáron, igen elszomorító körülmények között ellopták tőle a mi régi, Anyuéktól örökölt, kicsi digitális gépünket (tele Zita párizsi képeivel, amit még nem töltöttünk le), hát úgy gondolom, hogy nagyon jó helyre került az a főnyeremény!

Zitus pedig gésaként ment el első "nagylányos" farsangi bulijába, amit azért, szerencsére, még elég kislányosan élt meg. A gyönyörű smink nem az én kezem munkája, hanem Anikó kozmetikus-barátnőmé, aki volt olyan kedves, hogy ezt a csodát művelte az amúgy igen jó alany lányommal!!!!

Következő felvonás csütörtökre várható, amire, remélem, végre meggyógyul igen nehezen felépülő Imókánk...

3 megjegyzés:

khase írta...

Huuuu micsoda gesa lett Zitusbol!! Nagyon szuper a sminkje es a ruhaja is!
Es latszik, hogy Emma is milyen jol erezte magat a farsangon :)

Remelem, Imo meggyogyul a csüt.i farsangig!!!
A mese-post nagyon kedves, olyan jo lehet latni, atelni, hogy mennyire szeretik egymast a testverek!!! A rajzok is jok lettek, a kep meg olyan meghato!!!

Vigyazzatok Magatokra, szep hetet, sok puszi: Orsi

Timi írta...

Nagyon jók a jelmezek és mindenki boldog.Külön gratulációm Emmának,hogy megnyerte a főnyereményt a mázlin.Rátok fért már 1 kis szerencse és pozitív dolog(azt hiszem),de vidd el lottozni ezek után,hátha azt is ilyen jól teli találja!!:))Imonak szorítok,hogy holnap tudjon menni a farsangra.Nono sajna kihagyta de már jól van.

Szitya írta...

Hát, ha már mind betegek, legalább a farsangra eljutnak azért. Egészen jól osztották be: Emma a farsang után, Imó pedig az övék előtt lett beteg. De azért már az is érdekes érzés lenne, ha senki nem lenne beteg, sem előtte, sem utána, sem közben, sem semmikor... Sajnálom Nonót! Ő azon "szerencsések" egyike, aki tud iskolába járni? (Ha jól tudom, az osztály fele hiányzik.)