Pages

2010. április 20., kedd

Futóbolondok

Már beszélgettünk arról egy ideje, hogy jó lenne egyszer egy ilyet kipróbálni. És akkor, pár hete, "szembejött velem" ez a dátum és felhívás, valamelyik újságban. Nagyszerű! Pont ráérünk! Megkérdeztem Zitát is és Zolit is: van-e tényleg kedvük? És volt.

Vasárnap reggel - "flúgos" csapat... - ébresztőórára ébredtünk, hogy elmehessünk... FUTNI... 12 400 másik embertársunkkal... Igen, a Vivicittán jártunk! Akarom mondani: futottunk! A "legfurább" pedig az, hogy nagyon tetszett nekünk!!!! Fergeteges hangulatban telt a délelőttünk, és elégedetten saját magunkkkal, jöttünk haza. Ahogy Zoli fogalmazott: ez volt régóta az első olyan tömegrendezvény, ami tetszett teljes egészében és minden részletében!
Zoli a Midicittá távját futotta le, az 6, 4 km, mi, Zitussal, a Minicittát, 3,3 km-rel. Megegyeztünk, hogy legközelebb, mindenki az eggyel nagyobb távot vállalja. Mert lesz legközelebb, az biztos.

A zökkenőmentes nevezés után, a Midicittára felkészülvén, tömeges bemelegítést tartottak. Zita Zolival tartott, nagyon élvezték:

Majd, Zoli elrajtolt, Kovács Kati visszaszámolására (Zita legnagyobb örömére..).

Zoli, remek idővel be is futott, remek eredménnyel: 28 perc alatt teljesítette a 6,4 km-t.

Kis idő elteltével már mi készülődtünk.... A mi rajtunk kerek tíz percig tartott, olyan sokan vállaltuk ezt a - teljesen vállalható - távot. Zita az első kilométeren még velem tartott, majd begyújtotta a rakétáit és.... négy percet rám vert!!!!

Én 22 perc alatt "cammogtam" be. De élveztem!!!!

Egy biztos: máskor is jövünk, sőt, keresünk majd más, hasonló rendezvényeket!!! Innen is gratula a szervezésért és a hangulatért!!!!

6 megjegyzés:

Maimoni írta...

Ügyesek vagytok!!!!

JuditAu írta...

Woooow, nagyon ügyesek vagytok!

Vera írta...

Gratula!

most (megint) péppé irigykedem magam :), mert én is úgy elmennék ismét ilyen futóversenyre! "Megboldogult gyerekmentes" koromban több BS versenyen voltam, és rájöttem, hogy nekem ez nagyon bejön, mert motivál az edzésre, rengeteg ember fut, tök mindegy hanyadik leszek, csak magamnak bizonyítok, az idővel versenyzek. Ja, és tényleg szuper a hangulat!
Remélem, én is hamarosan visszatérhetek a "pályára", mert én is nagyon élveztem. :)

Szitya írta...

Vera!!! Volt családi futás is!!! (800 méter) Rengetegen toltak babakocsit futás közben.... No meg, még azt is lehet, hogy te futsz, addig meg Apa elviszi a csajokat az ott felszerelt ugrálóvárba, szerez nekik lufit, meg minden ilyesmi. Utána pedig végigmennek a Liget KRESZ-pályáján bicóval, görkorival, kismotorral, ki mivel szeretne.... Ez mindenképpen tud egy családos program lenni! Úgyhogy legközelebb szeretnék veletek ott találkozni!!!! :-)

Puszi,

Szilvi

Vivien írta...

Gratulációm főként Zitusnak szól! Milyen jó is az az atlétika! :) Gondolom, Ági "néni" is nagyon büszke volt rá. Jogosan. :)

Szitya írta...

Jaj, Vivi! Mindjárt megsértődöm!!! :-) Szerintem az igazi szenzáció az, hogy ÉN bírtam!!! :-) Na jó, azért átadom a gratulációkat Zitusnak (igaz, ő már, "öreg" lévén, Jóska bácsihoz jár, Ági "néni" csak az apróbbakat edzi, tehát Emmust, Klárát és igen, Imót is!!! :-) ).

Puszi,

Szilvi