Pages

2010. szeptember 30., csütörtök

"Megszépültem..."

Amíg az előző bejegyzést írtam, Zita és Emma "berendeztek" egy komplett "Szépség szalont" az étkezőben... Ugyanis megígértem, hogy játszunk, (mivel egész nap jófejek voltak, amíg én dolgoztam egy "varázslóval"). Ők meg kitaláhatták, hogy mit (mondjuk én társasra gondoltam, de mindegy...). Csak azért Zita és Emma és nem mind a négyen, mert Klára és Imó atlétika edzésen futkorásztak, egészségesek lévén. De egy idő után ők is csatlakoztak!!!

Szóval, "kezelésbe" vettek a kis gondoskodó kezek. Valamelyikőjük kapott egyszer egy játék sminkszettet - nos annak estem én áldozatául. Zita rajtam gyakorolt: lett szép rózsaszín szemhéjam, erősen bohócra hajazó piros orcám, gazdagon szájfényezett ajkaim - és nem hagytam magam, hogy a saját szempillaspirálommal is próbálkozzon... Emma ezalatt "fodrászolt": hajfestést majd hajmosást mímelt, végül erőteljesen kócolni kezdett -frizurázás címen. Ezt szoktam kedvelni, mert egy kicsit olyan, mintha egy fejmasszírt kapnék....

Ekkor megérkeztek a Kicsik és persze visítva vetették bele magukat a mókába. Csakhogy - mint ahogy mostanában sajnos igencsak gyakran - most is a veszekedés irányába kezdett hajlongani az ügy, ezért önfeláldoztam magamat ismét és felajánlottam azt, amit csak legmerészebb álmukban remélhettek: kifesthetik a körmömet!!! Kész szerencse, hogy pont négy végtaggal rendelkezem a négy lányommal, így aztán jutott mindenkinek egy-egy pingálható testrész. Nos, nem mondom, nem voltak szűkmarkúak az anyaggal!!! De mindegyik feldobódott, jó sokáig elbabráltak. Klára egy darabon átvette a frizurakészítést. Ő az Arielle-módszerrel ügyködött: egy villával próbálta tökéletesre belőni a sérómat....

Nos, gyönyörű lettem. Zoli egy jó nagyot pislantott, amikor belépett, de gyorsan sugalltam neki, hogy "ugye milyen szép lettem?!?!" Vette a lapot.

Nem, fénykép nem készült. Mert aki most azt nézegetné, még elvakulna... Mert a Napra igen, de rám nem. Tényleg nem. Bocsi... :-)

12 megjegyzés:

JuditAu írta...

Én elhiszem, hogy szép lettél... :)))

Nálunk is nagy sikere volt, mikro Timi szabad kezet kapott, és kisminkelhetett. Én meg őt. Na mondjuk az volt a csúcspont. :)
Azért az nem lehet semmi, ha négy kis aranykezű szépész dolgozik az emberen. :)

khase írta...

Pedig pont a fotot vartam a post vegen :)))) de azert meg igy is el tudom kepzelni, milyen szep lettel :)))

Örülök, hogy mar jobban vagytok es masztok kifele a virusbol!

Szep 7veget Nektek!

Maculi írta...

Csatlakozom, elhiszem, hogy szép lettél:)
Látod, egy hete még milyen távolinak gondoltad a fodrászkodást, és tessék, máris egy komplett szépészeti kezelést kaptál. Nagygenerált, ahogy uram hívja:)

Maimoni írta...

Hát, pedig én is megnéztem volna azt a fotót!!:))

Unknown írta...

Ugye azért készült kép csak nem teszed ki? Egy ilyen művet nem megörökíteni vétek. :))))

Azért megnéztem volna!

Örülök, hogy jobban vagytok!

Angela írta...

Mennyire irigyellek! Az én három fiam sosem fog "kezelésbe venni", pedig rám férne egy turbósítás!

SaMama írta...

De jó neked. Ezen az éghajlaton még a lányaid sem tudnának segíteni. Annyira botrány a fejem. Mit szólsz csak sikerült csatlakoznom!

kata írta...

Bejelenetkezhetek?

Szitya írta...

Szia Szilvi!!!
De jó, hogy végre befutottál!!! Már kezdtem feladni a reményt!!!
Pusszantás!!!
Druszád

Szitya írta...

Kata!
Nem is tudod, hogy mennyire örülnének egy újabb kliensnek! mert azért az én négy végtagom húsz körme is "elfogy" elég gyorsan...

Szitya írta...

Hella!
Talán, mintha lenne egy kép...

Doris!
Talán egy negyedik?... Hátha az lány lesz! :-)

Lepkevár írta...

Óóó, pedig az a fénykép... :)